Arama sonuçları

  1. E

    altın yaldız yapımı

    arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
  2. E

    altın yaldız yapımı

    arkadaşlar merhaba; üyelik belgesi adı altında bir sertifika çıkartacağız. bu sertifikada üyelik belgesi yazısı altın varak olucak. ilk defa altın varak yapıcam inş. ve bu çalışmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. nasıl bir işlem uygulamam gerek.
  3. E

    katalog kapak çalışmam

    teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ama tek eksik kaldı. orta kuşağa ne koysam diye hala düşünmekteyim. :)
  4. E

    katalog kapak çalışmam

    kauçuk sanayi firması için katalog kapak çalışması yaptım fakat. kapak çalışmasında orta bölüm için ne ekliyeceğim hakkında kararsız kaldım.
  5. E

    ASP ile dosyayı e-posta olarak gönderme

    arkadaşlar şunu unutmamak gerek. hostunuz hangi bileşenleri destekliyor.bunu hostcunuzdan öğrenin. eğer sunucu bileşeni desteklemiyorsa yukarıda verilen kodda bir işe yaramaz.
  6. E

    ilk katalog çalışmam eleştirilere açığım

    çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. ilk çalışmam ve sonuçta beğenilmesi olsun artıları veya eksileri olsun bundan sonraki çalışmalarımda çok faydalı olucak.
  7. E

    ilk katalog çalışmam eleştirilere açığım

    güzel yorumunuz için teşekkür ederim. aslına bakarsanız ilk çalışmada zemini siyah ve kırmızı üzerine yoğun bir şekilde yaptım ve dolaplar çok net bir şekilde belli oluyordu. ama müşteri bunu istemedi ve açık renk kullanmamı istedi. yazılara gelince bende çok büyük olduğu kanaatindeyim ama...
  8. E

    ilk katalog çalışmam eleştirilere açığım

    arkadaşlar çokmu kötü bir çalışma anlamadım. kimse bir yorum yapmamış. yorumlarınız benim için çok önemli eksikler veya hatalar varsa düzeltmem gerek sonuçta.
  9. E

    ilk katalog çalışmam eleştirilere açığım

    arkadaşlar ilk defa matbaa işine girdim ve sizlerden yorumlarınızı almak istiyorum. 16 sayfalık katalog çalışması ve iç sayfa ekledim bir adet. şimdiden teşekkürler yorumlar için. http://img337.imageshack.us/img337/5995/onkapakici.jpg
  10. E

    deseni nasıl ortaya çıkarırız.

    arkadaşlar mobilya sektöründeki bir firmanın işini aldım. fakat müşterim daha önce yaptırmış olduğu katalogtaki fotoğrafları beğenmiyor. yeni çekim yapacağım ve üzerinde durdukları konu fotoğrafta ürünlerin üzerinde bulunan desenlerin belirgin olması. eğerki çekeceğim fotoğrafta desenler...
Yukarı Alt