Arama sonuçları

  1. Maxix

    coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

    Corel sayfasında boş yerde sağ tıkla çıkan menüden View i tıkla. gelen menüden Color Palette menüsünde Default CMYK Palette yi işaretle renk menüsü sol tarafa tekrar geri gelir.
  2. Maxix

    Dergi Kapağı Tasarımı

    vasat la v.s. alakası yok.gayet iyi olmuş ama elbette gözümüze çarpan eksik yada yanlış şeyler olabilir.burada kim ne yaparsa yapsın birilerimizin gözünde bir takım eksiklikler yada beğeniye göre değişen görüşler olacaktır.
  3. Maxix

    Kartvizit Çalışmaları-2

    CNM yanlışın var corel de bitmap e çevirdiğin resmi efektleri kullanacaksan bunu RGB ye çevirmene gerek yok CMYK olarak da kullanabilirsin.bir dene istersen.
  4. Maxix

    hitistanbul logotype çalışması

    bencede fena olmamış.Ama gözüme çarpan bir nokta var o da lalenin altta uzan dal kısmı.bence buna biraz daha farklı birşey dene bir de öyle bak.Açıkçası logo güzel sadece ama direk gözüme o dal kısmı çarpıyor ve biraz üst tarafı bozuyor gibi geldi.daha iyisi olacaktır denediğinde.
  5. Maxix

    Kartvizit Çalışmaları-2

    Burada Adobe arkadaşa katılıyorum.Bana göre kartvizit sadece ve bir ağırlık taşımalı.çok fazla renk ve efekt olmadan.ama burada karma arkadaşımızda haklı.çünkü müşterinin isteği ve yönlendirmesi doğrultusunda yapıyor bir anlamda.Aslında bu iş dönüp dolaşıp müşteriye geliyor çünkü tam anlamıyla...
  6. Maxix

    tipografi çalışmalarım

    yaw ne yaptın hocam sen :)) merinos görmesin işimi alıcan elimden merinosun kataloglarını ben yapıyordum :)))
  7. Maxix

    coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

    Corel renkleri bozuk çıkarır diye birşey yok sadece ekran görüntüsünü baskıda beklemek yanlıştır.Sonuçta ortada renk değerleri denilen birşey var ve makinada ona göre renkleri verebilir.Baskı olayına bakarsanız her kağıtta ve her farklı makinada baskılarda farklılar oluşur.
  8. Maxix

    LOGO & BANNER & GİF ANİMASYON & AVATAR vb. Çalışmalarım....

    evet çalışmalar güzel ancak özellikle sanırım gif lere direk ağırlık vermişsin.ama aşırı derecede renk cümbüşü var ve kabartma olayı.bazı arkadaşlara dikkat ettim mesela güzel şeyler ortaya çıkarıyorlar ama aslında en önemlisi kaçırdıkları bir olay var.O da birşeyi tasarlarken (tabii hobi olarak...
  9. Maxix

    Logo Çalışması ABB

    bende bir eleştiri yapayım o zaman.Bülten yazısı orada aşırı kalın ve pc yazısına karşı çok zıt durmuş ve direk göze bülten yazısı battığından pc yazısını orada ortadan kaldırmış.bence biraz daha pc ve bülten yazılarını birbirine yakın fontlarda yada kalınlıklarda kullanmalısın.
  10. Maxix

    merhaba

    merhaba bende yeni geldim.bayadır geziniyordum bende bir merhaba demek istedim.yaklaşık 10 senedir tasarım yapıyorum.corel-photoshop konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabii benimde öğreneceğim daha çok şeyler var bitmiyorki ne yapalım değilmi :) ayrıca matbaa baskı konusunda...
Yukarı Alt