Arama sonuçları

  1. E

    İstanbul Avrupa-Anadolu yakası İş Arıyorum

    Emprime baskıda çalıştınızmı yada çalışabilirmisiniz MES BASKI Mehmet Emin SÖKER 0530 340 23 14 Fatih Cad. Ladin sok. No 9 Kat 5 Merter (Hakan Dijital olarak bilinir)
  2. E

    10 Yıllık Deneyimli Grafikerim İş Arıyorum

    Emprime baskıda çalıştınızmı bu alanda çalışmayı düşünüyorsanız aşağıdaki telefondan irtibata geçmenizi bekliyoruz. İyi çalışmalar. MES BASKI Mehmet Emin SÖKER Fatih Caddesi Ladin Sok No 9 Kat 5 Merter (Hakan Dijital olarak bilinir)
  3. E

    Emprime Baskıda çalışacak grafiker

    Emprime baskıda çalışacak iyi derecede photoshop ve corel bilen grafiker aranıyor. İligelenen arkadaşların aşağıdaki telefondan irtibata geçmesini bekliyoruz. MES BASKI Mehmet Emin SÖKER 0530 340 23 14 Fatih Cad. Ladin Sok. No 9 Kat 5 (Hakan Dijital olarak bilinir)
  4. E

    Desinatör Aranıyor

    mesbaski_21@hotmail.com
  5. E

    Desinatör Aranıyor

    Yerimiz Merterde tam adresimiz Fatih Cad. Ladin Sok. No :9 Kat 5 firmamız kurulum aşamasında olduğu için sitemiz mevcut değildir. Teşekkürler.
  6. E

    Desinatör Aranıyor

    Emprime baskı işi yapan firmamızda çalıştırılmak üzere iyi derece photoshop ve corel kullanmasını bilen tercihen daha önce bu sektörde çalışmış, desen tasarlayabilen, desen üzerinde çalışma yapabilen, desenleri kalıba hazırlayabilen desinatör arıyoruz. İlgilenen arkadaşların 0530 340 23 14 nolu...
  7. E

    Desen Koleksiyonu

    paylaşımın için teşekkürler kardeş inndirdim ama açılmıyor bunlar hus uzantılı dosya acaba hangi programda açmam gerekiyor.
  8. E

    Renk Ayrımı?

    Merhaba kardeş bende emprime baskıda çalışıyorum çok azda olsa desen çiziyorum corelde vektörel çizimler için çok iyi basit bir renk ayırımı yapmak için tabi photosop güzel ama kaliteli bir çalışma için yeterli değil kesik çizgiler çıkıyor bizim yaptığımız renk ayırımı corel de çizim yaparken...
  9. E

    yetiştirilmek üzere grafik veya web tasarımı ile ilgili bir iş arıyorum. yeni mezunum

    Mersin Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama mezunuyum İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim Desenatörlük - Grafikerlik üzerine Photoshop ve Corelde çalışıyorum yetiştirilmek üzere iş arıyorum. Saygılar... eminsoker_21@hotmail.com
  10. E

    bu siteden yazının resmini gösterin fontun adını söylesin

    iyi güzel hoşta arkadaş neden benimki olmuyor ben nerde hata yapıyorum sayfa görüntülenemiyor deyip kapatıyorum
Yukarı Alt