Arama sonuçları

  1. Xmen62

    corel açılıyor ama tepki vermiyor

    İşletim sisteminden kanaklanan bir problem olabilir. Çare kalmadıysa en güzeli sistemi yenilemektir. Bu şekilde yeni kurulmuş bir sistem de çalışan program gayet sağlıklı ve daha verimli olacaktır.
  2. Xmen62

    corel açılıyor ama tepki vermiyor

    Corel hangi versiyon kullanıyorsun göremedim ama, bildiğim karadıyla anlatayım. 1 corel i program ekle kaldır dan kaldır, pc yi yeniden başlat. 2 pc açılınca corel kur a gir, özel kurulumda Corel ve tüm eklentilerini seç ve kurulumu öylece tamamla. 3 pc yi yeniden başlatıp corel programını açın...
  3. Xmen62

    CD - Arkaplan Background Çalışmaları

    Hipnoz da kullanılan zeminler gibi olmuş. Elinize sağlık.
  4. Xmen62

    İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

    Tüm emekleriniz, gayretiniz, ve bu yapıp hazırlamış olduğunuz dersler için sağolun. Ellerinize sağlık, daim olması dileğiyle, tüm emeği geçen arkadaşlara, TEŞEKKÜR EDERİM.
  5. Xmen62

    Objeye perspektif uygulama

    Rica ederim, O zaman noktaları dikdörtgenle birlikte seçip Ctrl+E yaptığımızda layerler birleşecek ve pattern özelliği de dikdörtgen e sabit kalacaktır. Daha sonra da şekillendirmeyi yaparsın. yardımcı olabildiysem ne mutlu, hayırlı günler.
  6. Xmen62

    Küp blok tasarımım...

    Elinize sağlık Arzu hanım harika bir tasaım olmuş.
  7. Xmen62

    Objeye perspektif uygulama

    Mor dikdörtgen ayrı bir layer de sanırım, önce o layeri önce klavyeden V yapıp sonra Ctrl ye basılı tutarak dikdörtgen e tıklar layeri seçmiş oluruz. Sonra Ctrl+T yaparız bundan sonran kenarlarından tutamaçların çıktığını görürüz, maus ile köşesine gelip önce Ctrl+Shift+Alt tuşlarına basılı...
  8. Xmen62

    Party poster 3

    Uydurma olabilir sorun değil, yazı ile demek istediğim dj sexy olan bayanın resmi üzerinde yazı yok, diğer dj in resmi üzerine yazı gelmiş. Eğlence yada pratik olabilir ama çalışmanın amacı olmalı.
  9. Xmen62

    Ateşli yazı jpg formatında corel drawda nasıl kullanabilirim

    Yazılı bir anlatım buldum photoshop için; iyi çalışmalar.
  10. Xmen62

    Ateşli yazı jpg formatında corel drawda nasıl kullanabilirim

    Corelde yazdığın yazılara ateşli yazı görünümü verebilmen için yazıları Photoshopta hazırlayıp kullanabilirsin. Veya eğer işini görürse önce corelde yazıyı yazarsın, üzerini kaplayacak kadar bir ateş zemin resmi bulur yazının içine hapsedersin. gibi, ama benim yavsiyem bu yazıyı photoshopta...
  11. Xmen62

    Party poster 3

    dj sexy nin üzerine yazı gelmemiş ama dj stone un üzerinde yazılar var ? Biri çalıyor diğeri de dinliyormuş gibi. :) Adres, tel gibi bilgiler yok galiba bu afiş sadece gösterinin yapılacağı binada asılacak. Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş.
  12. Xmen62

    İlk Kartvizit Çalışmam

    Baskıya verilirken siyah renk ayarını kontrol ettirmek gerekir. Baskısı yapılmış hali, kullanılan kağıt ve baskı özelliklerine göre değişecektir. Çok süper bir çalışma da çıkabilir, çok berbat bir baskı da. Güzel bir çizgi yakalamışsın, devamını dilerim.
  13. Xmen62

    Bir reklam müşteri tarafından nasıl berbat edilir...

    Çoğu zaman hep böyledir, yaptığımız tasarım, çizim yada her ne ise satması, para etmesidir önemli olan. Para gücü de müşterilerilerimizde olduğu bir gerçektir. Çoğu zaman tasarımlarımız bizim düşüncelerimiz, fikirlerimizi, yeteneğimizi sergilememesinin sebeplerinin en başta gelenidir MÜŞTERİLER...
  14. Xmen62

    Beyfm logo denemesi

    Ben de y ile f harfleri arasını biraz açmanı tavsiye ederim. gayet şık bir çalışma.
  15. Xmen62

    İlk Kartvizit Çalişmalarım..Yorumlarınızı Bekliyorum..

    Adres ve telefonların ayrı yerlerde olması, yapılan işlerin farklı açıda dik yazılması, 2. kartaki firma ismi ve zemin renginin aynı olması göz yoruyor. Bu çalışmalarınız ilk ise gayet süper bir çalışma olmuş elinize sağlık, devamını dilerim.
  16. Xmen62

    İnce Detay ( Kartvizit ve Oluşumu ) 7 Adet Görsel

    Sanki düğün davetiyelerini anımsatıyor, ama fikir ve düşünce harika. Elinize emeğinize sağlık.
  17. Xmen62

    Kartvizit Örnekleri

    Paylaşım için teşekkürler.
  18. Xmen62

    Small Business Card.

    Matbaa da çalışırken birkaçkez bu şekilde çalışma hazırlamıştım, gayet şık duruyor. yazılarına veya logo kısımlarına kısmi lak yapırırsa harika olur. 1 kart ebatına 2 kart :D gayet ekonomik.
  19. Xmen62

    şhow tv nin marifetlerinden bir yenisi

    "sizce kaderi değiştirebilir miyim?" cümlesinde islami inanışla ters düşecek konu ne tam kavrayamadım. Ama biraz açıklama yapmak istiyorum, insanlar doğru yada yanlış, inişli veya çıkışlı yollarını kendileri çizmekte özgürdür. Şüphe ettiğiniz birşeyi birçok yönden araştırıp doğrusunu bulmak için...
Yukarı Alt