Arama sonuçları

  1. FarukDesign

    Paylaş Forum - Ramazan Banner

    PAYLAŞ FORUMA , kendi siteme yapmış olduğum ramazan banneri buyrun. sitede görmek için : www.paylasforum.co m ( PSD İsteyen siteden temin edebilir)
  2. FarukDesign

    Yeni Logom

    Çalışmalarımın altında kullanacağım web sitemde kullanacağım logo çalışmam.Dahada geliştirebilirim yani V2 - V3 ekleyebilirim
  3. FarukDesign

    Faruk | Logo | Grafik & Web Designer

    Çalışmalarımın altında kullanacağım web sitemde kullanacağım logo çalışmam.Dahada geliştirebilirim yani V2 - V3 ekleyebilirim
  4. FarukDesign

    IIS 4.0 Hakkında Acil Yardım

    Merhaba Format atarken bilgisyarımda kurulu olan IIS 4.0 gitti,D ye atmayı unutmuşum.Şimdi indirmeyi deniyorum Microsoftun sitesinde sorun var tüm indirme linkleri microsofta yönlendirildiği ve direkt yükleme adresi olmadığı için elde edemedim.Rica etsem biriniz herhang bir upload sitesine...
  5. FarukDesign

    FarukWeb Grafik Tasarım Hizmetleri ! Her Türlü Tasarım İşiniz !

    Merhaba arkadaşlar,Bu başlık altında sizere her türlü tasarım hizmeti vermeye hazırım aşşağıda neler yaptığımı yazacağım,Ücret'i kafanıza takmayın,Anlaştıktan sonra hallederiz.Gerçekten çok ucuza yapacağım.Amacım yardım etmek. > Logo Tasarımı > Web Template tasarımı > Banner,Header,Signature...
  6. FarukDesign

    Web Sitemde Resimler Görünmüyor Yardım !

    http://farukweb.somee.com/index.html Arkadaşlar yukarıdaki gibi , resimle görünmüyor.Photosopta yaptığım templateyi,Firefoxta biraz editleyip. Dreamweaver da kodladım ve FTP ye attım. Resimleride FTP ye atmama rağmen neden böyle oldu acaba ? yardım lütfen.?
  7. FarukDesign

    BlueLife Farukdesign Logotype

    Tamamen kendi tasarımımdır. Çalışmalarımın altına koyabileceğim bir logo sanırım . Yorumlarınızı bekliyorum
  8. FarukDesign

    TNT Logosu - Farukdesign

    Merhaba arkadaşlar TNT e bir logo yapmak istedim şuanki logosu çok hoş ama bende ona benzer bişeyler yaptım
  9. FarukDesign

    Faruk Türkün | 2011 Soft Style | Logotype

    Sade ve hoş yapmak istedim umarım istdiğimi yapabilmişimdir , Bir Kaç tane Logo Denemesi yaptım ve şimdide sizlerin görüşüne sunuyorum . Teşekkürler şimdiden değerli yorumlarınız için .
  10. FarukDesign

    İpHone 5 Tasarımım .

    Apple logosu hariç herşeyi ben yaptım .Gri tonlar kullandım ve hayalimde iphone 5 i tasarladım .. :)
  11. FarukDesign

    WorldChannel HD

    Hayal ürünüm olan bir belgesel kanalı tasarladım hemde HD si bile var =)
  12. FarukDesign

    BodyDaily TV

    Yine bir hayal ürünüm olan kanal logosu Vücut geliştirme ve Vücudumuz ile ilgili herşey içeren bir kanal . Logonun Mantığı Şu Şekilde , Aslında B harfini İki adet D harfini üst üste koyarak oluşturdum ve Hem B hemde D olarak Body Dailt oldu .. Yani Vücut Günlüğü .. Yorumlarınızı bekliyorum .
  13. FarukDesign

    D-ForMen & ForWomen TV Channel Logo

    Tamamen hayal ürünüm olan İki adet kanal ..D-ForMen kanalı ; At yarışı , Futbol , Hockey , Basketbol ve erkeklere dair herşey . D-ForWomen ; Giyim , Moda , Alışveriş , PempeDizi ve kadınlara dair herşey hakkında. Aklıma geldi ve yaptım =)
  14. FarukDesign

    LOCA TV - Logo

    En iyi sinema kanalları arasında yer alan loca tv ye bir logo yaptım , yeşil renk ve tonlarını kullandım ..Yorumlarınızı alayım ?
  15. FarukDesign

    NAT GEO TRAVEL & VISIT TV - Logo

    Buyrun arkadaşlar tamamen kendi tasarımımdır , Kare şekli vs. herşeyi en baştan yaptım . National Geographic en sevdiğim kanallar arasındadır , Bu kanalın bir çok farklı konulu kanalları var .. Bende Gezi ve Ziyaret konulu bir kanalını yaptım .. Tamamen hayal ürünü . Yorumlarınızı bekliyorum..
  16. FarukDesign

    FarukDesign - Logo Type

    Kişisel Logo Çalışmam .
  17. FarukDesign

    gru animated - Gif çalışmam

    Sıkıntıdan ne yapsam diye düşünürken , uzun zamandır yapmadığım birşeyi yapmak geldi aklımdan ve kişisel logomu çeşitli renklere sokarak gif oluşturdum .. Yorumlar ?
  18. FarukDesign

    Koyun Bilisim | gru media | Logotype

    Arkadaşlar canım sıkıldı , ve kafamdan hayali bir firmanın Logosunu tasarladım .. Sadeliğe özen gösterdim..Yorumlarınız ?
  19. FarukDesign

    Femin Market - Logoype -

    Yarışma malesef Bitmiş,Ama ben yaptım sizlere sunmak içinde buraya açıyorum konumu..
Yukarı Alt