Arama sonuçları

  1. S

    Export sırasında backround Tasks Hatası

    Merhaba arkadaşlar. Resimde gördüğünüz gibi İD'den işimi export alırken böyle bir sorunla karşılaştım daha önce konuyu tecrübe etmiş arkadaşlar bana neden oldğu hakkında bilgi verebilir mi ?
  2. S

    İndesign'De nesnenin arasındaki boşluğu belli bir mm ye göre ayarlamak ?

    Arkadaşlar indesign'de iki nesnenin arasındaki boşluğu nasıl belli bir boşluğa göre ayarlıya bilirim ? Bu basit özellik corel'de varsa muhtemelen indesig'dede vardır ama ben bulamıyorum. tecrübeli arkadaşlar bana konu hakkında yardımcı olursa çok sevinirim :)
  3. S

    Açılmayan Proje

    http://imageshack.us/f/716/hatanq.jpg/ Programı açıyorum ama ilistratör.exe dosyası yok diyor iptal devam gibi bir pencere geliyor. tamam herşey yoluna girdi açıldı galiba derken birde bakıyorumki böyle bir hata vermiş bedir anlamadım.:allalla:
  4. S

    Strokeye Grandient vermek

    Teşekkür ederim.
  5. S

    Aide Hizlama çizgilerimi nereden açabilirim

    Merhaba Arkadaşlar Ai de sıkça gördüğümüz ve yeşil olan hizalama çizgilerimi neden bilmiyorum ama kaybettim bunları nereden açabilirim ? Konu hakkında tecrübeli arkadaşar bana yardımcı olursa çok sevinirim.:allalla:
  6. S

    Strokeye Grandient vermek

    Merhaba Ardakadaşlar ben başlıktata açıkca anlaşılacağı gibi strokeye gradien vermek istiyorum. Yani sadece çizgiye gradien vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.:s8:
  7. S

    Nesneyi Büyütünce strokede kalınlaşıyor...

    Arkadaşar Nesneyi Büyütünce strokede kalınlaşıyor bunu nasıl halledebilirim. Mesela Bir göz çizyorum içinde strokelerde var küçültünce kalınlaşıyor büyütüncede inceliyor. Bunu sabitleyen bir menü yokmudur acaba...
  8. S

    Coreldeki CTRL + K özelliği indesignde de var mı ?

    Arkadaşlar merak ettim corel de çok hoş bir özellik olan cümlelerindeki kelimeleri tek tek ayıran ve ve text olarak muhafaza eden CTRL + K kısa yoluyla aktif olan bu özellik acaba indesingdede var mıdır ?:clap2:
  9. S

    Aİ de projenin ölçülerine bakmak

    Merhaba arkadaşlar. Yapmış olduğum Projemin ölçülerine bakmak istiyorum fakat bulamıyorum. Mesela 3 kırımlık bir iş çalışmasının hangi ayarlarda açıldığını bakmak istiyorum ama bir türlü bulamadım. Ps deki gibi bir image>image size bölümü BU konuda tecrübeli arkadaşların bana yardımcı...
  10. S

    Corel Draw Vs İllustrator Farkları Nelerdir ?

    Merhaba Arkadaşlar corelle ilistratör arasındaki fark nedir Kimileri corelin baskı için daha hünerli olduğunu söylüyor. Kimileride Ai nin Corelden daha üstün ve geleceği parlak bir program olduğunu söyküyor. Bu durumda hangisinde uzmanlaşmak daha mantıklı he tabi birde İD yi bu...
  11. S

    Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

    merhaba arkadaşlar. Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki farklar nelerdir. Yani Web Tasarım yapanlar katalog tasarlayabilirmi ? Tasarlarsa bu ikisini ayıran Terim hangisidir? Yani benim bildiğim şöyle Ofset yada dijital baskılar için tasarım yapanlara Grafiker Web siteleri...
  12. S

    Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

    teşekkür ederim
  13. S

    Form tasarlamak

    Merhaba Form tasarlamak istiyorum nasıl yapabilirim. ? Resme Get yada POST metodu verilmiyorum bunu DW deki form fonskyonlarını kullanmadan nasıl yapabilirim ?:allalla:
  14. S

    Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

    @vberk Herkese ilgisi için teşekkür ederim Bilakis size hocam vermiş olduğunuz efek teknikleriyle bir uygulamalı video buldum ve izledim Video http://www.youtube.com/watch?v=cclgDo2aapUSizinlede paylaşmak istedim belki böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar için.
  15. S

    Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

    @Sedat Gül Nasıl olacağını söylemeniz mümkünmü acaba en azından bir örnek anlatım varmı acaba yada bu tekniğin bir ismi varmı ?:rolleyes:
  16. S

    Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

    Anladım Ai kullanıyorum oradaki mantığıda şey o zaman obje mask mantığı ben farklı bir taktiği olduğunu zannettim. Ayrıca ilginiz içinde teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı Ai kullandığımı göz önünde bulundurarak bu soruda tecrübeli arkadaşların yardımcı olasını tekrar rica edeceğim...
  17. S

    Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

    Yani sıklıkla görmeye başladım nesnelerin için tipografik fontlar sokmaya başladılar Bunu nasıl yapıyorlar ? Bilen arkadaşım var mı yada bu bir teknik mi teknikse tekniğin iş mi görsel eğitimi varmıdır ? :allalla:
  18. S

    3D max'da " Edit edges " menüsünü bulamıyorum :(

    Yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek ?
Yukarı Alt