Arama sonuçları

1. samettamer

Sinir Küpü 3 Boyutlu calistim..

harikulade çok hoşuma gitti :)
  2. samettamer

Grafiker

İlanım Günceldir.
  3. samettamer

Walpaper Tasarımı vol.1

Yalnız Fatih kardeşim ilk önce bu çalışmanın tuttuğunu söylemeliyim. Yorumlara bakılırsa büyük tartışmalara yol açmış :) Çalışmanı geliştirerek devam etmeni öneririm. Bende sana Türkçe kelimeleri kullanmaya özen göstermeni öneririm. Başarılar dilerim.
  4. samettamer

Dünyanın sonu partisi afiş

2012 ve Kerem Akyol yazısı inan zor okunuyor. Arka plana göre yazı bir seçim olmuş ve kamufle olmuş.
  5. samettamer

Ağaoğlu İnşaat, Ön Arka Kapak Katalog Tasarımı

Bulutlar birmiş gibi gözükürse daha iyi olur. Ortada yarıda kesilmesi olmamış. Haricinde hoş duruyor bana göre.
  6. samettamer

Deneme 2 Kırımlı Broşür

Ortadaki yazının bulunduğu kutunun rengini biraz daha değiştirirsen biraz daha belirgin olur. ilk sayfada boş gibi duruyor biraz. çalışmanızda başarılar dilerim.
  7. samettamer

21 aralık hava durumu

hoş olmuş güzel çalışma. İstanbulda şuan kar yağışı var sadece :) maalesef bu tahminler tutmadı. :)
  8. samettamer

dayımın dükan için yaptığım logo (ilk denemem)

Daha fazla çalışılması gerek üzerinde.
  9. samettamer

Grafiker

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Grafik Tasarımı yeni mezunuyum. İş tecrübem yok şuana kadar. İstanbul Kadıköyde oturmaktayım. Çalışma ve öğrenme konusunda azimliyim. Kendimi geliştirmek istiyorum. Adobe Photoshop cs6 Adobe Fireworks cs6 Adobe Illustrator cs6 Corel Draw x5 Freehand MX...
Yukarı Alt