Arama sonuçları

  1. mstfa

    web sitesi yaparken nasıl arka paln yapıyoruz :)

    arkadaşlar web sitesi yapıyorum. ama ilk boş web sayfası açarken nasıl arka plan resngi veya resmi vereceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
  2. mstfa

    photoshop animasyonunu nasıl kaydetmeliyim

    arkadaşlar photoshopta web sitesi tasarladım banner hareketli psd dosyası olarak açtığım zaman çalışıyor ama internet sayfası olarak açtığımda çalışmıyor farklı bi yöntemlemi kaydetmeliyim acil yardımcı olursanız sevinirim.
  3. mstfa

    ilk çalışmam kalem :P

    ilk çalışmam ayarlarını tutturamadım ama daha iyi nasıl yapabilirim unu anlatın :P
  4. mstfa

    web siteme nasıl albüm eklerim

    arkadaşlar web siteme albüm yapmak istiyorum. ama yapamıyorum birtürlü olmuyor hangi yolları deneyebilirim. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.:confused:
  5. mstfa

    eenzame dergisi

    ilk çalışmam
  6. mstfa

    grafikerim iş arıyorum web tasarımı bilgisine sahibim

    merhaba, Grafik tasarım üniversite ön lisans bilgisayar programcılığı bölümü mezunuyum. meslek lisesinden bilgisayar bölümü mezunuyum ayrıca grafik tasarım bölümü. coreldraw, photoshop , flash, illüstratör bilgisine sahibim ayrıca web tasarım için dreamweaver biliyorum. ankara maltepe de ikamet...
  7. mstfa

    eksiklerim nedir.

    arkadaşlar ben bir otomasyon şirketinin web sitesini yönetiyorum.yeni mezun oldum. bilgim var ama neler yapacağıma karar veremiyorum. siteyi ziyaret edip neler yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursanız sevinim. http://www.ottomanelektrik.com/
Yukarı Alt