Arama sonuçları

  1. D

    Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası “TL Simge Yarışması”

    Yahu yok ilk on falan belli olmadı. Zaten hiçbiri şartnameye uymuyor. Burada yapılan olay şu; başka bir sitede çizerlerin kendi koydukları çizimleri kopyalayıp haber yapmışlar. Merkez Bankasının böyle bir şey yaptığı yok. Şartnamenin 5. maddesine bakarsanız çizimlerden isteneni hiçbiri vermiyor.
  2. D

    Afis konsept tasarimlar 4

    güzel..güneş adamın arkasında kalıyor dolayısıyla güneş ışınının adamın önüne geçmesine gerek yoktu. Boşu boşuna güzelim çalışmada az da olsa bir rahatsızlık veren unsur oluşmuş.
  3. D

    Bertolt BRECHT | The good person of szechwan

    başarılı..
  4. D

    Dj Huseyin KARADAYI Party - Afis

    güzel, başarılı...belki siyah "collection..." ile başlayan metin font biraz daha anlaşılabilir bir font olabilir miydi? Ama bence herhalükarde başarılı.
  5. D

    Magic Fethiye - Afis

    Güzel bir çalışma olmuş; bilmem katılan olur mu ama şu yonca olayı baydı artık.
  6. D

    Edirne Tanıtım Afişi

    Bence aksine hiç sade olmamış; çok fazla resim, çok fazla yazı, kötü bir font seçimi (Edirne için demiyorum diğer yazılar), zemin rengi de uymamış bence(!)
  7. D

    Karadeniz Kultur Gezisi Afis

    güzel çalışma keşke şu kapağa reklam almak yasaklansa :)
  8. D

    İlk Kapak Tasarımım (Görüşleriniz Önemli)

    Kapak genel olarak güzel ancak..bir iki düşüncemi paylaşmak istedim. Kök hücre yazısını lensin altına atmanız doğru olmamış, bence en üste alın. Zemindeki fotoğrafın zayıf gözükmesinin sebebi görselin en boş olan kısmının tam ortaya denk gelmesi. Bir de yazılar bu kadar kenara sıkışık değil di...
Yukarı Alt