Arama sonuçları

1. Z

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

Okudum hocam, gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız bunca vakit için gerçekten çok teşekkür ederim. Şimdi İzmir'de bu işte beni eğitecek, vakit ayırıp emek harcayacak bir usta bulmam lazım. :)
  2. Z

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim Hakan bey. İnşallah hazırladığınız setlerden faydalanarak bu işi öğrenebilirim. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. :)
  3. Z

Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Belki yine kızacaksınız ama sanıyorum ki yine benim yanlış anlatımımdan kaynaklanmış şu işini kış tutma kısmı... Bu bir nevi hayat görüşü gibi. Temkinli olmaya çalışmak, heves edip hayaller suya düştüğünde üzülmemek için uğraşmak gibi bir şey. Bunu tam...
  4. Z

Hocam, benim işi kış tutmaktan kastım saydıklarınız değil, işi değil kendimi küçümsemem. İşi büyük, kendimi küçük görmem. Çok heveslenip hüsrana uğramamak, birilerine umut verip hayallerini suya düşürmemek... Sizin lafınız değerli demem, görüşünüze önem vermem işte bu yazdıklarınız yüzünden...
  5. Z

Annemin kendimi bildim bileli öğütlediği bir lafı var. "Sen işini kış tut, yaz çıkarsa bahtına..." der. Ben de sürekli bu düşünceyle hareket etmeye çalışırım. Ben umutsuz değilim aslında. Rahmetli Sakıp Sabancı'nın "100 trilyonla iş kuracak olsam 99 trilyonunu reklama yatırırım" diye bir lafını...
  6. Z

Hocam "Bu gönderi kaldırılmış veya yüklenemedi." diyor. Facebook kullanıcısı değilim. Bir kaç hafta önce ihtiyaç gereği bir üyelik açmıştım. Sorun benden mi, siteden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlginize teşekkür ederim. :) Düzenleme: Grup sayfasına tıklayınca yorumları görebildim, teşekkür...
  7. Z

Siteyi erken bulduğum çok iyi olmuş. Doğru sandığım bir sürü yanlışım olduğunu gördüm. Bunu yazmak bile beni hem utandırıp hem düşündürse de bilmeden yanlış yapacağıma, doğruyu öğrenmek için ezilmeyi yeğlerim. Şuan 21 yaşındayım, grafiğin g'sinden anlamıyorum. Daha sadece bir kaç gündür...
  8. Z

Her Şehirde Çalışmayı Göze Almış Bir Grafiker...

Sitede bir kaç yerde daha gördüm buna benzer düşünceyi. Buradaki insanlar mesleğine fazlasıyla bağlı. İki afiş tasarlayıp, bir kaç kartvizit hazırlayıp grafikerim ben diyenlere düşman gözüyle bakıyorlar. Bunun mesleklerinin küçümsenmesiyle alakası olduğunu sanmıyorum. Farklı bir şey bu. Ama...
  9. Z

İÇeriğinde ne kullanmam gerektiğini bilen var mı ?

Bir yılbaşı partisi var ve bunun için afiş mi tasarlayacaksınız, tam olarak anlayamadım. Ama yardımcı olmak isterim.
  10. Z

Fideden Serisinden "Nar'ın Faydaları"

Grafikle sadece bir kaç gündür uğraşıyorum ve grafiker gözüyle bir şey söyleyem saçma olur fakat alıcı gözle baktığımda kusura bakmayın ama olmamış... -Yazılar fazla ufak, narlara ve nar tanelerine oranla çok küçük duruyor. -Üstteki narların rengi biraz daha belirgin olsaydı, terim olarak bir...
  11. Z

İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Hakan bey siteye sizin eğitim setinizin arkasını araştırmam sayesinde ulaştım. Gerçekten güzel bir set hazırlamışsınız... Sıfırdan, sizin setinizle başlıyorum bu işi öğrenmeye. Gerçek anlamda hiç bir bağım yoktu grafik tasarımı ile... Sanıyorum en çok benim gibi bilgisi sıfır olanlara fayda...
  12. Z

Yeni Üyeyim Lütfen Göz Atın

Merhabalar, Siteyi zincir halkasının şuana kadar olan son bölümünde buldum. Sayın Hakan Dağdeviren'in hazırladığı eğitim setini bir başka siteden indirmek ve arkasını araştırmak suretiyle ulaştım siteye. Kuşbakışı bir ilk gezintiden sonra gayet ciddi çalıştığınızı ve siteyi tanımak için epey...
Yukarı Alt