Arama sonuçları

  1. xblack

    Otel Logo İsteği

    Arkadaşlar merhaba. Çırağan Palace-Grand Cevahir Hotel-Wow İstanbul Hotel Logoları lazım Elinde bulunan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  2. xblack

    Kartvizit Çalışması

    Tüm görsellerini grafikerler.org den alarak yaptığım kartvizit çalışması. Bu tür kartları pek sevmediğim için fazla ilgilenmedim. Teşekkür ederim.
  3. xblack

    Tel, Fax, Telekominikasyon, İletişim Clipart Mükemmel

    Yine mükemmel bir seri Telefon, Fax, İletişim ile ilgili tüm clipartlar, Yazı balocunkları, Uydu, El işaretleri, Vectörel Ferman Ne ararsanız. Bizden kötü iş çıkmaz :D Teşekkür ederim. BURDAN İNDİRİN
  4. xblack

    Grafikerler.org, grafikerler meslek birliği kurucular kurulu toplantısındaydı...

    Ülkemizin başlıca sorunlarından biri olan mesleki branşlaşma ve sıkıntılarımızın giderilmesi amacı ile temelinin ilkez atıldığı mükemmel bir organizeye Grafikerler.Org ailesi olarak kayıtsız kalmamak amacıyla 12 Temmuz 2008, saat 19,30 Kağıthane Belediyesi Evlendirme Salonunda yapılan...
  5. xblack

    Çocuk Resimleri

    Evet Arkadaşlar Çocuk resimleri tüm dünyadan. Dünyanın neresinden olursa olsun ama çocuklar hep neşeli ve tatlı. BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
  6. xblack

    Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

    Evet Arkadaşlar Son Yüz Yılın En Kaliteli Backraundları Burda. Bu backraoundlar hayat kurtarır :) İster Broşür Kalaloğ yapın, ister bir binayı giydirin :) Bizden kalitesiz iş çıkmaz 640 mb. :) Link 1 İndir Link 2 İndir Link 3 İndir Link 4 İndir Link 5 İndir Link 6 İndir Link 7 İndir...
  7. xblack

    Logo Çizimi Corel Ders

    Ve İşte yeni ve güzel bir konu ile karşınızyadım. Teşekkür ederim.
  8. xblack

    Alkolsüz Ofset Baskı Makinalarında Alkol Kullanımı.

    Evet arkadaşlar size biraz normal sulu sistem ofset baskı makinalarında alkollü baskı hakkında bilgi vereyim. Ülkemizde Genel de kullanılan ofset baskı makinaları Tek renk ve Alkolsüz modellerdir. Alkollü makinalarda basılan bir işin kalitesi sulu sistemde basılan bir ofset baskı makinasına göre...
  9. xblack

    Objeden veya Resimden Renk Alma!

    Evet Arkadaşlar Corel Draw'da bir Çalışmadaki Objeden yada bir resim üzerindeki rengi çalışmada kullandığınız objelerde kullanabilirsiniz. Teşekkür ederim.
  10. xblack

    Görünmeyen simgelerin Kullanımı!

    Evet arkadaşlar yazımda kullanımı kolaylaştıran simgelerin kullanımını anlatmak istiyorum. Corel şart değil tüm programlarda uyulanabilir.
  11. xblack

    Background

    Çalışmalarınızda zemin olarak kullanabileceğiniz backraoundlar. BURDAN indirebilirsiniz.
  12. xblack

    Tüm Dünya Devlet Bayrakları

    % 100 FULL Tüm Dünya Devlet Bayrakları, Kıta kıta ayrılmış, Bağımsız Türk Devletleri mevcuttur. BURDAN indirebilirsiniz.
  13. xblack

    Neyi kutlamak istersiniz :) Clipart

    Evet arkadaşlar neyi kutlamak isterseniz aradığınız Clipartlar burda. Yeniyıl, Doğumgünü, Sevgiler günü, Doğum günü, Mezuniyet, Önemli günler v.s. BURDAN indirebilirsiniz.
  14. xblack

    Hobi, Boş vakit, Tiyatro Clipart

    Hobi, Boş vakit, Tiyatro Clipart Burdan İndirebilirsiniz
  15. xblack

    Kelebek Böcek, örümcek, Haşere, Clipartları

    Kelebek Böcek, Haşere, Clipartları. Teşekkür ederim. Burdan indirebilirsiniz.
  16. xblack

    Ağır İş Makinaları - Taşımacılık Clipart

    Ağır İş makinaları - İnşaat ve Taşıma araçları. Buraya tıklayarak indiriniz http://rapidshare.com/files/112015083/Enduestri__Sanayi.rar.html
  17. xblack

    Bilboard Tasarımım.

    Bilboard Tasarımı. Teşekkür ederim.
  18. xblack

    Eskimeyen Efsane Ofset Makinalar (Heidelberg K-Lines)

    Evet tasarımcılık ruhumu bir kenara asıp size bir matbaa makinasının özelliğini anlatayım. Heidelberg K serisi (Pompalı) Üretime 1963 yılında başlanılmış ve 1986 yılında durdurulmuştur. 3 farklı modelde piyasaya sürülmüştür. Kor = 40 x 57 cm - 46 - 57 Kord = 46 x 62 - 46 x 64 Kors = 52 x 74...
  19. xblack

    412 Hoş geldin.

    Sanal alemden ziyade gerçek dostluklarını gördüğüm mütevazılığı ve tecrübesi ile aramızda görmekten onur duyduğum kadim dostum hoş geldin.
  20. xblack

    Hoş Geldiniz Büyük Üstad Hakan Kalmış

    Fotoğraf, tasarımları ve herşeyden önemlisi çok iyi bir insan olma özelliği ile aramıza katılan Hakan KALMIŞ üstadı aramızda görmek onur vericidir. Teşekkür ederim.
Yukarı Alt