Sevgili ustalar...
Web sitemin index giriş sayfasına resim koymak istiyorum ama şablonda bir türlü ayarlayamadım...Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Yapmak istediğim gördüğünüz mavi ekran yerine başka bir resim koymak istiyorum.
İşte kodlar:
<html>
<head>
<link...
Merhaba Üstadlar;
Aşağıdaki linkte bir oyun var.Ben bu oyunu siteme koymak istiyorum fakat oyunun arka plan rengi sitemin düzenini bozuyor.Ben sadece bu oyun penceresini siteme koymak istiyorum,bir türlü halledemedim.
Yardımcı olabilir misiniz acaba?
oyun linki...
Merhaba sevgili arkadaşlar;
Kelime reklam kodu nasıl çalışır,mantığı nedir?
Aşağıda adresini verdiğim sitenin bu yöntemi kullandığını gördüm.Kelimenin üzerine gelince küçük bir kutucuk açılıyor ve içinde açıklama yazıyor.
Kaynak kodlarından bu reklam kodunun script kodlarını aldım fakat kendi...
Aşağıdaki linkte bulunan sayacı siteme koymak istiyorum fakat indirdiğim dosyaları aynen FTP ye yüklüyorum.Ancak sayfama girip baktığımda giriş sayfam gidiyor ve bu sayaç tam sayfada çıkıyor.Oysa ben sitemin küçük bir köşesine koymak istiyorum.
Acaba ben nerede hata yapıyorum.Yardımlarınız için...
Merhaba arkadaşlar;
Bazı sitelerde resimlerin köşeleri yuvarlak.Yani resmin dört köşesi birbirine dik değil.Örnek olarak söylemem gerekirse mesela bu sitedeki yeni konu'' gibi butonlar tam anlatmak istediğim olay işte.Köşeleri dik kesişmiyor yani hafiften oval.
Ben elimde bulunan bazı...
Merhaba arkadaşlar;
Aranıza yeni katıldım ve çok faydalı bir site olduğuna inanıyorum.
php iletişim formu hazırladım.Herşey normal şekilde çalışıyor fakat ziyaretçilerin gönderdikleri email bana ulaşıyor fakat yazdıkları bilgiler görünmüyor.
Nerede hata yapmış olabilirim.İsterseniz ya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.