Arama sonuçları

1. Mustafa Dumrul

COREL DRAW cı ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN

Sevgili Arkadaşlar Ben kullandığım versiyonu yanlış yazmışım x4 kullanıyorum Erkan Arkadaşım Sorumu Hasan Arkadaşım Anlamış Vermiş olduğu Cevaba Bakarsan Sorumu Daha iyi anlarsın. x 4 te o butonlar yok yada ben yolunu bilmiyorum eğer options tan tarif ederseniz çok memnun olucam
  2. Mustafa Dumrul

COREL DRAW cı ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN

corel draw x3 kullanıyorum boş sayfaya F6 (rectangle tool) ile dikdörtgen çiziyorum bu dikdörtgen görüntü itibariyle saydam ama ortasına tıklayınca seçiyor ben kenar çizgisinden şeçmek istiyorum ortasından seçilmesin istiyorum. bir ayarı var ama nerede bulamıyorum lütfn konuyu bilen arkadaşlar...
  3. Mustafa Dumrul

Fotoğrafı heykele dönüştürmek

tebrik ederim güzel paylaşım
  4. Mustafa Dumrul

dünyayı sarmak ???

@danisman Sevgili kardeşim Çok uzman sayılmam bu konuda ama Benim Maksadım bişeyler oluştururken aynı zamanda kendimide yetiştirmek o yüzden buradan yardım istedim. bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. dilerseniz tel ilede ulaşabilirim size yada msn dende görüşebiliriz yardımcı olacak...
  5. Mustafa Dumrul

dünyayı sarmak ???

@danisman sevgili dostum dünyanın etrafında dönen (ekvator çizgisi ekseninde) kapı modelleri yerleştirmeyi düşünüyorum. şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. Not : PS' de Warmp aracı ile uğraştım ama perspektif açıdan pekte güzel olmadı...:(:(:(:(:(:( @Buse Türüdü Sevgili...
  6. Mustafa Dumrul

dünyayı sarmak ???

Sevgili dostlar : imalatı yapılan ürünlerle Dünya görselinin etrafına nasıl sarabiliriz bilen arkadaşların mesajarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
  7. Mustafa Dumrul

Kitap kapak tasarımı

çok hoş bir çalışma olmuş eminim ki böyle bir çalışmayı oluştururkende adım adım keyfini sınırsızca tatmışınızdır. tebrik ederim
  8. Mustafa Dumrul

10x21 arkalı önlü insört (eleştirilere teşekkürler)

@Yaşar Karadeniz Yaşar bey bundan sonraki uğraşılarımda tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim:)
  9. Mustafa Dumrul

@cavit nogay Sevgili Cavit Kardeşim ; Değerli Yorumların için çok teşekkür ederim.
  10. Mustafa Dumrul

@Yaşar Karadeniz Biraz önce yükleyemedim biraz acemilik çekiyorum o yüzden ama şimdi geldi.
  11. Mustafa Dumrul

10x21 Broşür çalışması yaptım. Özellikle ustalardan olmak üzere tüm arkadaşlarımın eleştirilerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla:):)
  12. Mustafa Dumrul

Full PSD DosyaLarı

Buse kardeşim paylaşımı için teşekkür ederim "çok güzel çalışmalar bunlar."
  13. Mustafa Dumrul

Tasarım bilmeyene Grafiker denir mi?

Sevgili dostlar ve üstadlar, Acizane Bence bu dar piyasada bilhassa taşrada metropol olmuş şehirlerin dışında ki Bu işlerle uğraşanlar arkadaşlarımız Grafikermidir, Tasarımcımıdır, Grafiker Tasarımcımıdır pekte önemsenmemektedir. Herkes tutturmuş bir yol gidiyor üç beş kuruş peşinde esasen bu...
  14. Mustafa Dumrul

logo mu istiyorsunuz? buyrun milyonlarca...

teşekkürler paylaşımın için ceddindeden
  15. Mustafa Dumrul

Corel X4 yazı sorunu

Kürşat Bey paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
  16. Mustafa Dumrul

Kayseriden Merhaba

Öncelikle <hoşgeldin diyen arkadaşların misafirperverliklerine teşekkür ederim. mümkün olduğu kadar formda paylaşımlarda yer almaya çalışacağım. Hepinize allahtan kolaylıklar ve başarılar dilerim... <Bu arada ben kayseride Matbaacılık la uğraşıyorum kısmende tasarım yapıyorum... (Grafiker...
  17. Mustafa Dumrul

Kayseriden Merhaba

Selam olsun ; Yeni dostluklara.. Arkadaşlıklara... Paylaşımlara
Yukarı Alt