İntro Denemem

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar. After Effects ile yeni tanıştım. Kendim bir müzisyenim. Hem deneme olsun hemde kendi intro projemi kendim yapabilirmiyim derken, Bazı dersler' i izleyerek ufak bir çalışma yaptım. Nacizane değerlendirme yaparsanız sevinirim. :)

Teşekkürler.

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
26
İlk çalışmaya göre gayet güzel. Şayet Müzik Prodüksiyonu tanıtımından ziyade sizin isminizin ağırlıkta olduğu bir teaser olmuş. Fikir olarak,estetik olarak daha da geliştireceğinizi düşünüyorum. Çalışmalarınızın devamını temenni ederim :)

Teşekkürler

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
Yorum ve ilginiz için teşekkür ederim. Evet bu işte baya baya bir acemiyim. :) 50 saniyelik bir video olarak da gözükse, ki siz çok daha iyi bilirsiniz yeni olduğumdan ötürü 2 günde günlük 3-4 saat çalışarak ancak hazırladım. Bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Bir kere daha grafikerlere hayran kaldım. :)

Başarılar.

htc_gny

-_-
Tepki
6
İlk çalışma ama başarılı. Emeğinize sağlık daha başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyor ve merakla bekliyorum. :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Voov, çok iyiydi :)
Son sahnede yer alan objeler çok küçüktür,onları biraz büyütseniz fena olmaz mesela.
Yeni çalışmalarınızda görüşmek dileğiyle.

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Tepki
38
@htc_gny Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :) Başarılar.

@Hakan Dağdeviren Hakan hocam sizden bu yorumu almak beni çok sevindirdi. Ki sizin resmi hayranınızım. :) Photoshop' u sizin dersleriniz sayenizde çözdüm diyebilirim. Hala bende duruyor, arada canım sıkıldıkça açıp açıp izliyorum o derece yani. :) Teşekkürler, başarılar.

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
Güzel ve gelişime açık bir deneme çalışması,
sadece gözüme takılan; son sahneyi bir daha yapılandırmalısınız,
durmak yok yola devam...

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Tepki
75
Tebrikler emeğinize sağlık After Effects ile yeni tanışma, deneme amaçlı ilk çalışma ve sonuç, sizi kutluyorum, devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Estağfurullah arkadaşım, ben sadece yol göstermişimdir, siz kendi kaabiliyetinizle gerisini getirmişsinizdir.
Zaten hep böyle değil midir?
Gerizekalı öğrenci yoktur; sadece tembel öğrenci vardır :)
İnsanlara az çok yardımcı olabiliyorsak ne ala.

İyi çalışmalar diledim.

Yukarı Alt