1000 TL Para Ödüllü Destan Zeytin ve Zeyitnyağı Slogan Yarışması

yahooturk

Üye
Kayıt
25 Nisan 2013
Mesaj
2
Tepki
0
Yarışmanın Konusu:

Nebioğlu Zeytincilik kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında şirketimizin markası olan Destan Zeytin ve Zeytinyağı için; şirketimizin vizyonunu yansıtacak, yaratıcı, akılda kalıcı ve fonksiyonel olarak kullanımına imkan verecek şekilde, markamızın tanıtım dokümanlarında, (afiş, broşür, katalog, vs), radyo, tv ve her türlü etkinliklerde kullanılmak üzere slogan üretmek.


Değerlendirme Kriterleri ve Kapsamı:

Yarışmaya katılan tasarımların sloganları özgün olması temel şarttır. Sloganlar, dilsel yatkınlık ve konuya bağlılık açısından da değerlendirilecektir. Birinci seçilen ve markamızın kullanacağı sloganın katılımcısına 1000 TL para ödülü verilecektir.


Katılım şartları:

1. Yarışma online olarak markamıza ait http://www.destanzeytin.com ve http://www.e-destan.com resmi web siteleri üzerinden yapılacaktır.

2. Daha önce başka yarışmalarda ödül almış veya yayınlanmış sloganlar, yarışmaya kabul edilmeyecektir.

3. Yarışmaya gönderilecek sloganların özgün olması şarttır.

4. Yarışmaya slogan gönderenler, sloganların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılırlar.

5. Yarışma süresi sonunda jürinin herhangi bir slogan üzerinde mutabık olmaması durumunda Nebioğlu Zeytincilik yarışmanın süresini uzatma veya yarışmayı iptal etme hakkını saklı tutar.

6. Katılımcılar, yarışmaya birden fazla slogan ile katılabilir.

7. Yarışmaya katılım ücretsizdir.


Eserlerin Teslim Şekli ve İşaretlenmesi:

1. Yarışma tamamen internet üzerinden yapılacaktır. Yarışmacılar, markamıza ait siteler olan http://www.destanzeytin.com ve
http://www.e-destan.com web siteleri üzerinden ilgili linkteki formu doldurup, sloganlarını yazıp göndereceklerdir.

2. Yarışmaya katılım 01 Temmuz 2013 – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında olacaktır. Bu süre sonunda jürinin herhangi bir slogan üzerinde mutabık olmaması durumunda Nebioğlu Zeytincilik yarışmanın süresini uzatma veya yarışmayı iptal etme hakkını saklı tutar.

3. Değerlendirmeler yarışma süresi bitimini takiben 10 gün içerisinde yine http://www.destanzeytin.com ve http://www.e-destan.com web siteleri üzerinden duyurulacaktır. Yarışmada birinci olan katılımcı sonuçların açıklanmasını takiben 10 gün içerisinde ödülünü alacaktır.


Kullanım Hakkı:

a. Katılımcı; dereceye giren sloganın Nebioğlu Zeytincilik'e beyan ettiği alanlarda süresiz olarak tam kullanım hakkını verdiğini peşinen kabul ettiğini ve buna bağlı olarak, gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma ve benzeri şekilde umuma arzı ile ilgili bilumum haklar için Nebioğlu Zeytincilik'e tam lisans/yetki verdiğini kabul eder.

b. Bu şekilde kullanılan sloganlar için, slogan sahibi sonradan verdiği lisansı kesinlikle geri almayacağını ve sloganın yukarıdaki şekilde kullanılmasını ve bu sloganlarda zaman içinde doğabilecek ihtiyaçlara göre değişiklik yapılmasını men etmeyeceğini veya bu lisans için kendisine verilen ödülden başka herhangi bir telif hakkı veya maddi ve manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt eder. Nebioğlu Zeytincilik seçilen slogan için katılımcının yukarıda verdiği lisans karşılığında telif hakkı bedeli ödemeyecektir.

c. Katılımcı, Nebioğlu Zeytinciliğin ödül alan sloganı kendi adına marka olarak tescil ettirme hakkı bulunduğunu gayri kabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt eder.

d. Ödül kazanan slogan; kurumsal kimlik çalışmalarının bir parçası olarak, Nebioğlu Zeytinciliği temsil edecek her türlü basılı materyal ve dijital ortamda, medya ve reklam çalışmaları ile promosyon ürünleri, kırtasiye malzemeleri, antetli kağıt, faks, pankart ve benzeri ortam ve faaliyetlerde kullanılıp çoğaltılabilecektir. Bu bağlamda, katılımcı ödül dışında herhangi bir telif hakkı talep edemeyecektir.

e. Katılım formunu doldurup yarışmaya katılan tüm yarışmacılar, bu şartnamedeki bütün katılma ve yarışma şartlarını, Nebioğlu Zeytincilik ve jüri üyelerinin kararlarının tamamını kabul etmiş sayılırlar.


Yarışma Takvimi:

Başvuru başlangıç tarihi : 01 Temmuz 2013

Başvuru bitiş tarihi : 31 Temmuz 2013

Sonuçların açıklanması : Yarışma bitiş tarihini takiben 10 gün içerisinde.


Ödül:

Birinci olan ve markamızın kullanacağı sloganın katılımcısına 1000 TL
 
Yukarı Alt