2 Yıllık Grafik Tasarım Okuyan Mevcut mu Aramızda?

Nisyan

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2012
Mesaj
34
Tepki
5
Selamların en güzeli ile..

Bir sorum olacaktı; 2 yıllık grafik tasarım bölümü okuyan yada bitiren arkadaşlar var mı acaba?
Varsa tecrübelerini,yaşadıklarını,fikirlerini paylaşabilir mi?

Hayr ile..
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
4 yıllık görsel iletişim bitirdim. Grafik bölümüne geçmek istiyordum ama kısmet olmadı. Görsel iletişimde de bir çok yan alanda bilgi edindim. Merak ettiğin ne? Bir çok arkadaşım vardı grafik bölümünde belki yardımcı olabilirim.
 

Nisyan

Üye
Kayıt
29 Temmuz 2012
Mesaj
34
Tepki
5
Üniversite ismi pek mühim olmasa da onuda söylerseniz sevinirim..
Tecrübelerinizi,yaşadıklarınızı,fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Önerir misiniz?
Eksileri yada artıları nelerdir?
Gibi...
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Fazla iyi değil benim üniversitem ama (kastamonu üni) sağolsunlar hocalarımın hepsi çok iyi ve hepsi gazi gsf den mezunlar.
Eğer kendini geliştirirsen fazla farkı yok diye düşünüyorum fakülte ile. Ben şuan görmediğim işlenmeyen konuları çoktan öğrendim bile kendi kendime. bu şekilde meraklı ve istekli olduktan sonra heryerde başarıya ulaşılır diye düşünüyorum.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Maltepe universitesi. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gordugum kadariyla ozel universite olarak grafik ve gorsel iletisim okunabilecek tek universite bilgi universitesi gerek ogretmenler ve imkanlar acisindan cok cok iyi. Ulkemizde aci gercek okuku bitirdikten sonra bu bolumlere mahsus is alanlarina girmek istediginde universitenin hic bir oneminin olmadigini bil. Tabi bu is anlaminda ama dersleri iyi takip eder ve hevesli olursan iyi hocalardan guzel seyler ogrenebilirsin. Sadece grafik tasarim bolumu okimak bence cok mantiksiz. Ayni ogrenebilecegin seyleri bir kursta ya da cok hevesliysen kendinde ogrenebilirsin okulda bir etiket kazandiramayacagi icin mantiksiz. Benim durumum cok farkli bizim bolumde grafik, web, temel tasarim, fotografcilik, habercilik vs vs bir cok alan var hepsinden bilgi sahibi olabiliyorsun ama en agir basan tarafa yonelebiliyorsunda ona gore dersler secerek. Ben grafik ve web alaninda kendimi cok gelistirmek istiyordum. Ama daha ilk seneden gerek okuldakinarkadaslarin seviyesi gerek hocalarin benden cok daha altta olmalari husran yaratti. Bunlar benim yasadiklarim ve dusuncelerim tabi ki sadece kafanda yorumlayabilirsin. Belki cok iyi bir okul bulup bu dediklerimi yasamayabilirsin.
 
Yukarı Alt