2000 TL ödüllü logo yarışması

Kayıt
25 Ağustos 2008
Mesaj
1
Tepki
0
icgiyim.com

info@icgiyim.com

İdemama.com’da 2.000 TL Ödüllü Logo Yarışması



Sevgili arkadaşlar, yakın zamanda faaliyete girecek www.icgiyim.com markamız için www.idemama.com adresinde 2.000 TL ödüllü logo tasarım yarışması başlatmış bulunmaktayız.

Grafikle tasarım ile ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki linke, güzel fikirlerini yansıttıkları çalışmalarını gönderip bu büyük ödülü kazanma şansı yakalayabilirler. Ayrıca logo yaraşmasını kazanacak olan tasarımcının Kanal D, Atv, Ntv, Show Tv vb. Ulusal tv kanallarında reklamı çıkacak yeni bir markanın referansları arasında yer alma şansını yakalayacak. Bu referans www.icgiyim.com/kazanan-kisi-adi-soyadi.html sayfası altında kişinin kendi hazırladığı makelenin yayınlanması ile sağlanacaktır. Düşünsenize adınızı ve soyadınızı google da aradığınızda, icgiyim.com da bu sitenin logo tasarımı …………. kişi tarafından yapılmıştır yazacak! Sizce de güzel olmaz mı? Eğer cevabınız evet ise haydi iş başına, güzel logo tasarımlarınızı bekliyoruz…

Herkese başarılar…

Proje Link:

http://www.idemama.com/projects/icgi...-logo-tasarimi


Not: Oluşturduğumuz projenin fikir verebilme bakımından yeterli olmadığını düşünüyor iseniz, daha detaylı bilgi almak için sorularınızı, info@icgiyim.com mail adresinden veya 0532 131 86 63 nolu numaradan bize ulaştırabilirsiniz.
 
Yukarı Alt