250 tl flash site xml

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
merhabalar 250 tl xml flash arayuzlu site satıyorum ilgilenen varsa
www.fsahinoglu.com dan iletişime geçebilirler

site bu linktedir.
http://www.fsahinoglu.com/temp_demo/
fiyatlandırma şöyledir
sürümlük siteyi almak isteyenler için 250 tl xml site
sürümlük admin panelli haliyle 750 tl
şahsi olarak 1000 tl adminsiz adminli 1500 tl dir.
 

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
fiyat seçeneklerin yanında hizmetin kalitesi parana göre köfte ve hizmet misali :D o siteyi bir firma adminsiz en az 1500 tl yapıyor 250 tl nerede 1500 tl nerede
seçenek sunuyorum...
 
Kayıt
6 Ağustos 2009
Mesaj
69
Tepki
4
Ne diyelimki şimdi buna, şeye benziyor tesadüfen karşınıza cıkan fırsatı değerlendirmek 250 TL taş attında kolun mu yoruldu? ama dikkate alınacak olan bence bu işle uğraşan yani flash yada herhangi bir programı meslek edinmiş ya da edineceklere olmalı, emeklerinizin karşılığı bu değil arkadaşlar, bu sektörde pişmenin ustalaşmanın işin ehli olmanın yolu en az 3 sene sonrasında bir işi baştan sona teslim etmek en kötü template yada katalog tarz bir işden bahsediyorum ki bu küçük çaplı bir proje demek bir ay ile iki ayda okey almanız sürecektir ki bunun da bedeli en az 3000 yada 4000 TL arasıdır. tabi projenin büyümesi maliyeti artırır.

Bir lafımda üçe beşe iş yaptırmanın peşinde olanlara bügün 250 yaptıracağınız iş yarın size 50 katıyla dönecektir, bunu birebir yaşan biri olarak sitelerine basit bir mödül koymak istediklerinde örneğin bir e-mail formu ya da seo gibi 250 tl'ye aldıkları arkadaşlardan cevap alamıyacaklardır çünkü sattıkları işi editleyemeyecek ve üstüne eklyecek bilgi ve birikimden yoksundurlar ve böle bir maduriyetle işi bilen birine gittiklerinde size verecekleri fiyat normalin iki, üçkatı olacaktır. Bundan emin olun...
 

aspirin_00

Üye
Kayıt
27 Eylül 2009
Mesaj
165
Tepki
3
@Kerem Özdemir

beni tanımadan bu yorumları yaptığın için sizi kınıyorum ilk önce yarum yapacaığınız kişiyi iyi tanıyın sonra yorum yapın.

bu uygulamayı ben geliştirdim.

Web Admin on Vimeo

bak bakalım böyle bir uygulama nette var mı?

bu tip uygulamaları yapabilecek düzeyde olan bir insan neden 250 tl ye sattığı siteye ek modül ekleyemesin 250 tl satmamda ki amaç çok uygun fiyata ihtiyacını az çok karşılayacak müşteriler içindir.

benden şüphelenecek olan varsa www.fsahinoglu.com sitedeki referanslardaki müşterilere ulaşıp hakkımda daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirler.

bir siteye 200 tl verecek müşteri var 8000 tl yede herkes bir değil.

sitenin içeriği, tasarımı, dinamikliği, siteye harcanan zaman, onun değerini biçer.
 
Kayıt
12 Nisan 2011
Mesaj
12
Tepki
0
tebrikler fsahınoğlu çok güzel bir iş çıkarmışsın öncelikle bence senin önün açık vede çok uygun fiyata söylüyorsun evet herkesin bütçesi aynı değildir bu bir gerçek ben bu parayı şugüne bile çok görüyorum ama bir şirket olduğunuzu düşünün patronsunuz işyerinizi ne kadar rahatlatıcak biliyormusunuz herşey güncellendiği taktirde böyle bir site bulamazsınız bundan emin olun tebrikler ellerine sağlıkkkkkk.. kimsede çıkıp demesinki ben daha güzelini yaparım görmedim ben böyle güzel site ..
 

mehmettan

Üye
Kayıt
3 Mayıs 2011
Mesaj
23
Tepki
0
Site gerçekten güzel. Şöyle güzel modül düzenleri güzel. Ama üzerinde çalışılması gerektiğini kabul edersin sanırım. Zira sol menu modülü o kadar emeğe uymuyor sanki. Ellerine sağlık bence üzerinde çalışmaya devam et. Eminim marka olur.
 
Yukarı Alt