3D Max programında ekmek varmı?

Kayıt
8 Ağustos 2014
Mesaj
2
Tepki
0
merhaba arkadaşlar benim merak ettiğim bu programı öğreniyorum ve boş yeremi öğreniyorum diye şüphe var içimde hevesim var bu işi yapmak istiyorum çalışanlar sadece bu program ile iş yapanlar veya birkaç ek program daha bilip iş yapanlar ne kadar ücret alıyorsunuz nerelerde çalışıyorsunuz?
 

muratamam

Yazar
Kayıt
12 Temmuz 2010
Mesaj
479
Tepki
364
Sadece modelleme öğrenirseniz işçi/operatör olursunuz, eğer tasarım veya animasyon eğitimi alabilirseniz şansınızı arttırabilirsiniz:

Hareketli Grafik Tasarım alanında çalışmak isteyen ya da yeni başlayanlar için önerilerin neler?
Tavsiyem biraz genel olacak. Hareketli grafik tasarımı yada genel olarak “görsel efekt tasarımı” tercih edenler için öncelikle Sabırlı olmak gerekli, programları gerçekten öğrenmek, sizi en ufak şekilde sınırlamadıkları anda mümkün olabiliyor. Bu süreç yıllar sürebilir. Işık bilgisi, estetik vb. şeyler sonradan açılan 3.bir göz gibi ve bu göz her geçen gün daha fazla görmeye başlıyor. O gördükçe sizin dünyaya bakışınız değişiyor. Yani özetle bu alanda çalışmak isteyenlere bir tavsiyem yok. Bir şekilde 5-6 ayını program başında geçiren bir kişi zaten iş bulabiliyor ama gerçekten işin sanatına odaklanıp, yaptıklarınızla mutlu olmayı seçerseniz kendinize zaman vermek ve sürekli bir şeyler yapmayı deneyip, gelişmek başarı için en uygun yol.

https://www.grafikerler.org/forum/konu/motion-grafiker.37561/page-2#post-212836

Bu linkten kimlerin neler yaptığını görebilirsiniz:
https://www.grafikerler.org/forum/konu/bilgisayar-destekli-tasarim-ve-animasyon-bolumu-nasildir.37644/
 
Son düzenleme:
Kayıt
8 Ağustos 2014
Mesaj
2
Tepki
0
çok teşekkür ederim birkaç aydır uğraşıyorum programla ama dediğin gibi hareketli grafik önemli bu programı tamamen bitirip ona geçeceğim
 
Yukarı Alt