4 Haftada Adobe Illustrator Öğren

Kayıt
11 Aralık 2014
Mesaj
8
Tepki
12


Merhaba arkadaşlar,

Bu yazı serisinde Adobe Illustrator öğrenmek isteyen ve program hakkında çok bilgisi olmayan kişiler için Adobe Illustrator’un temel özelliklerinden bahsedeceğim.

Yazının adından da anlaşılacağı gibi 30 gün boyunca her gün Adobe Illustrator hakkında farklı bir konuya değineceğim. Burada yazacağım her konu başlığını uygulamak yaklaşık olarak 20 dakikanızı alacak ve 30 günün sonunda Illustrator hakkında önemli ölçüde bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Burada büyük ölçüde amacım Illustrator’un nasıl kullanılacağını öğrenmenizi ve Illustrator ile yaratıcı fikirlerinizi görsele dönüştürmenizi sağlamak.

Bu Illustrator ders serisi ile 30 günün sonunda ise kendi illüstrasyonlarınızı yani çizimlerinizi oluşturmaya, kendi logolarınızı tasarlamaya ve özel efektler yaratmaya başlayabilirsiniz!

Haydi başlayalım...

1. Gün - Illustrator Nedir?
2. Gün - Illustrator'e Giriş
3. Gün - Illustrator'de Basit Şekiller Oluşturma
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
Umarım bu girişiminizin ve gayretinizin devamı gelir...
ayrıca; eklediğiniz derse göz atma imkanı buldum bir küçük geliştirme yapmanızı tavsiye ediyorum,
anlatımını yaptığınız sürüm Türkçe ? Biz bu mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımıza ısrarla orjinal dilinde öğrenmelerini hep tavsiye de bulunduk, acaba biz mi yanlış yaptık bu tavsiye de? yoksa sizin bize bir farklı bir öneriniz mi var?
 
Kayıt
11 Aralık 2014
Mesaj
8
Tepki
12
Ben teşekkür ederim Kemal Bey, yardımcı olduysa ne mutlu bana...

Murat Bey, ben ilk başladığımda aslında İngilizce başladım yazmaya Kırmızı Başlıklı Kız & Minion örneğinde göreceksiniz. Ama nedendir bilmiyorum çok garip geldi bana. Sürekli tırnak işareti içinde yazıyordum kelimeleri ve çok samimi hissetmedim.

Ayrıca herkesin İngilizce bilmesine gerek olmadığını düşünüyorum, yani aslında var tabii ki İngilizce kesinlikle öğrenilmeli. Ama bir insan İngilizce bilmiyor diye tasarımdan soğumasını istemediğim için böyle bir girişimde bulundum.

Yani düşünsenize, internette bir şeyin nasıl yapılacağını arıyorsunuz ve karşınıza sürekli bilmediğiniz kelimeler çıkıyor. Bir süre sonra bayar insanı bu ve "başlarım böyle işe" deyip bırakır.

En azından ben öyle düşünüyorum ve program da Türkçe mevcutken, neden olmasın dedim.
 
Yukarı Alt