abercrombie ve hollister desenleri 08'-09'

Kayıt
16 Temmuz 2008
Mesaj
87
Tepki
0
arkadaşlar abercrombie ve hollister desenleri 2008 ve 2009 modelleri tamamı orjinal ilgilenen arkadaşlar warsa paylaşabilirim.

açıklama
desenlerin tamamı aplikelidir.alt aplikeler genelde düz üst aplikeler ise aksine girintili çıkıntılıdır kesilklidir bunun nedeni yıkamada daha güzel püsküllenmesidir. görüldügü gibi iğne ardları 3lü 5li ve 9lu olmak üzerde değişiyor bazı kısımlarda punto dikiş kullanılmıştır.sargılar ise ortalama 1,75 arasında değişiyor modeller dilkiş ipliğine göre çizilmiştir polyester yada viscon ile orjinal görüntüyü elde edemessiniz.sargılar tekrarlıdır 3 ve üstü olarak tekrarlıdır.modellerde aplikeler gabardin kumaşla kesilmelidir ve sonrasında yıkamaya gittiği için püskülleniyor.ve tamamıyla orjinal bi görüntü elde edilir.bu arada aplikeler çift katlıdır.












 
Kayıt
13 Mayıs 2009
Mesaj
1
Tepki
0
arkadasım bende nakışçıyım daha yenı de bır lazer makınası aldık. ben beceremedım bu desenlerı.. banada yollayabılırmısın desenlerı.bırde su aplıkeler bıraz farklı ya nereden temın edebılırız bu aplıkelık kumasları
 
Kayıt
16 Temmuz 2008
Mesaj
87
Tepki
0
@gokkusagi

desenler çift aplikelidir.alttaki aplike yani 1. aplike keçedir genelde üstteki 2. aplikede gabardin kumaştandır. yıkamaya gidince bu gabardin kumaş püsküllenir.genelde bütün kumaşçılardan temin edebilirsin.
 

devin

Üye
Kayıt
17 Aralık 2007
Mesaj
9
Tepki
0
mrb arkadaşım desenler banada lazım olur paylaşırsan sevinirim
 
Kayıt
1 Ocak 2014
Mesaj
17
Tepki
0
Slm arkadasim iyi desen calismasi yapmisin tbr ark bende yardim etmek isterdim ama nasil desen yollandigini bilmiyorum
 
Yukarı Alt