Açıklama...

Durum
Konu kapatılmıştır.

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
İki gündür resmen sitemizde polemiğe neden olmak amacı ile siteye üye olup... Konu açtırarak insanları cevap hakkı vermek zorunda bırakan bu cevapları aldıktan sonra tartışma ortamı yaratan Sn. L. E. Sitemizin ve özellikle benim taraflı olarak olaya yaklaştığımızı iddia etmektedir... Sn. Faruk ÇAĞLA yı çok eskiden beri tanığıdımı ve çok eski ahbap olduğumuzu iddia etmektedir ayrıca...

Ne kendisini, Ne de sn. Faruk ÇAĞLA yı şahsen tanımam... Evet Faruk ÇAĞLA yı tanırım fakat yaptığı işler dolayısıyla sanal ortamdan tanırım... Bu şahsen tanıdığım anlamına gelmez... Özgeçmişini sitesinden ve çeşitli haber kaynaklarından bilirim... Bunun dışında kendisiyle GMB toplantısında uzaktan görmek dışında hiç biraraya gelmemişimdir...

Kendisine özel mesaj ile bunu anlatmaya çalışmaktan bıktığım için buraya konu açmayı uygun gördüm... Üyelerimiz arasında benim Faruk ÇAĞLA ile şahsen hiçbir yakınlığım ve tanışıklığım olmadığını bilen üyelerimiz vardır... Bu üyeler daha bir ay önce GMB toplantısına gidip Faruk ÇAĞLA yı ilk kez birlikte gördüğümüz üyelerdir... Bunun aksini ispatlayacak olan var ise buyursun... Fakat bu ispat benim Faruk ÇAĞLA yı tanıyorum şeklindeki mesajlarımla olmasın... Ben Abdullah GÜL üde tanıyorum... Haberlerden....:)

Ve lasıl kelam...
Grafikerler.Org Bu konuya tamamen tarafsız bakmıştır... Objektif olmuşturtur. Ve bundan sonrada öyle olacaktır... Şahsım için bu kadar yalan ithama rağmen şahsın üyeliğini engellemiyorsak bu sitemizin ne kadar objektif olduğunu gösterir.

Saygılarımla...
 

Muzaffer BAKIRCI

by imagination
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
77
Tepki
2
bende bu polemiği takip ediyorum fakat katılmayayım diye bekleyip dururken artık yeter diyorum. Sitede birkaç üye olayı resmen şahsileştirmiştir. Şunu atlamayalım GMB toplantısına katılan site üyelerinden biri de benim,toplantıya katıldık ve Faruk bey ve Melih bey ile sadece orada karşılaştık. Bir insanla toplantıda karşılaşıyor olmak o insanla çok eskilerden dost olmak yada tanışmak anlamına gelmiyor. Daha sonra siteye üye oldular.Ne ben nede sitedeki o toplantıya katılan herhangi bir arkadaşım ne Faruk beyi nede Melih beyi daha önceden tanımıyor ve tanışmışlığımız olmadığını biliyorum. Bir insanın yapmış olduğu işleri bilmek ve sitesinden takip etmek yada toplantıfda dinlemek ne kadar tanımaksa ancak o kadar tanıyoruz.Daha önce Ali Batı nın konferansına katıldık ve onun yaptığı işleri gördük bu bizim onu tanıdığımız anlamına gelir mi? Sorarım size.....
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
@Arzu Uluırmak

Ben Arzu hanımı ilk kez 12 Temmuz 2008 Kağıthane toplantısında yanında Ömer bey ve birkaç grafiker org üyesi kişiyle birlikte gördüm.

İlk tanışmamız orada olmuştur.

Üçüncü şahıslara duyurulur.

Faruk Çağla




.......................................................................................
Pardon ya,
Karakolda ifade verir gibi bu ifadeyi vermeye ne gerek var? Sizin beyanlarınıza itibar edilmiyor mu?

Yoksa mahkeme salonu buraya mı kuruldu?

Faruk Çağla
 
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
37
Tepki
1
Arzu Hanım, Şahsen ben ve buradaki birçok arkadaşım, sizin ne kadar dürüst ve tarafsız bir kişiliğe sahip olduğunuzu biliyoruz. Fakat bahsi geçen kişiyi tanımıyoruz, Kendi kendine uydurup sırf tartışma yaratmak için önesürdüğü bu fikirleri kendine saklasın. ben sizin yerinizde olsam birdakika bile beklemeden üyeyi banlardım. kendisini forumdan uzaklaştırmamanız bile ne kadar tarafsız olduğunuzu gösterir.
 

fogbird

Üye
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
76
Tepki
1
Sozkonusu basligi ben actim.
Ben kaldirilmasini istiyorum.
Cunku bundan sonra Faruk Cagla'nin baskan oldugunu iddia ettigi GMB ya da her ne ise onun icinde olmayacak ve yer almayacagim.
Uye olanlarin bilgisine sunarken, GMB'de neler oluyor basliginin tamamen yayindan kaldirilmasi talebimi tekrarliyorum.
Saygilarimla
Naci Yavuz
 
Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
40
Tepki
0
@fogbird

"GMB ile ilgili olup bitenler" başlıklı konunun kaldırılması durumunda, "Açıklama" başlıklı bu konunun da kaldırılması gerekmektedir. Konu açılırken, arada bağ kurulmuştur.
 

şahrud

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2008
Mesaj
59
Tepki
4
@leventelpen

insan kayırmaca ayırmaca yoktur levent bey ama hepimiz bizden yaşça büyük ve deneyimli hocalarımıza saygı duyuyoruz hocalarımızı henüz grafikerlik mesleğine yeni atılmış bir arkadaşla aynı kefeye koymuyoruz bu saygısızlık olur.
Ayrıca forum kurallarında üyelerin istedikleri konuları sildirme yetkilerinin olmadıklarını biliyorum.

Faruk bey gibi faydalı şeyler yapmaya çalışsanız ne güzel olur, burda deneyimlerinizden faydalanmak için can atan çok genç arkadaşım var.

Konu açıp kapatıp yada kendinizle uğraşmalarını sağlamak boşa vakit harcamaktır. Yapacağımız önemli işler vardır.
Şimdi lütfen buna engel olmayın dahil olun
iyi forumlar.
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Hazır isteyenler çoğalmışken site yönetiminden bende mi bir şey istesem mi acaba..?
Ne istesem, ne istesem...

Evreka... tamam buldum.

Site yönetiminden ismi gerekmez birilerinin öne sürdüklerinin doğru olduğunu kabul ettikleri anlamda objektif olacaklarını bilmelerini istiyorum.

Bu yazı birilerinin burnuna espri kokularının gelmesine, birilerinin bıyık altından gülmesine, bir başkalarının ise oturup ağlamasına neden olabilir. Anlatım yoruma açıktır. Fakaat yorumu açıp içeri girmek yasaktır. Kişisel haklara dokunmak suçtur ama koklamak serbesttir.

Ne kadar anlamsız bir yazı değil mi..? Eee normal çünkü konunun kendisi de anlamsız.

Saygılar...
 

Muzaffer BAKIRCI

by imagination
Kayıt
23 Haziran 2008
Mesaj
77
Tepki
2
@şahrud
kesinlikle haklısınız ama buraya kimin ne için üye olduğu ortada Faruk beyin burada bizlerle birşeyler paylaşma adına burada olduğu gün gibi aşikar ve son birkaç güne kadar bu böyleydi, fakat birkaç gündür gereksiz konularla uğraşmaktan başını kaldıramadığı da gün gibi aşikardır. sayın Levent bey ve Naci bey eğer bizlere burada faydalı olacaksanız bu forumda sizleri aramızda görelim yok biz bu konuyu dahada uzatmak istiyoruz diyorsanız sizin burada işiniz yok demektir. Burası insanların birbirleriyle özel çatışmalarını yapabilecekleri biryer değildir. Yaşınızı başınızı almışsınız ama biz sizlerden yaş olarak küçük olmamızza rağmen şuan daha olgun düşündüğümüzü belirtmeliyim şahsi sorunlarınızı buraya taşımaktan vazgeçin eğer bize faydalı olacaksanız burada olun yok bu şekilde devam edecekseniz lütfen insanların vaktini boşa harcamayın. Sizinle uğraşacak kadar boş değiliz bizimde işimiz gücünmüz var biz buraya ne çıkar için üye olduk nede oyun oynamak için burada bulunmaktayız...
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
grafikerler.org en üstteki bannerde de yazdığı gibi paylaşım platformudur. Tartışma platformu değildir.Tabiki yeri geldiği zaman bazı konular hakkında fikir telakisi yapmak açısından tartışmalar olmaktadır. Fakat bu tartışmalar daima olumlu yönde olmuştur.

Bireylerin kendileri ile olan şahsi problemlerinizi grafikerler.org'u kullanarak değil lütfen farklı şekillerde çözmeye çalışınız.

Böyle bir tartışmaya grafikerler.org'u dahil etmeyiniz. Hiç bir tartışmaya dahil olmadık ve olmayacağız. Sitenin huzuru ve geleceği içinde buna hiç bir zaman izin vermeyeceğiz.

Biz bilgi,birikim ve tecrübelerimizi paylaşırız burada. Hiç bir karşılık beklemeden yaparız bunu. Umarım sizler gibi işinin ehli insanlarda bu anlamsız ve gereksiz tartışmalara son verir, gerçek anlamda aramıza katılırsınız.

Saygılarımla
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt