Açıklama

Kayıt
14 Ağustos 2008
Mesaj
40
Tepki
0
Bu forumda yapılmış özel yazışmalar (PM), özel hayatın gizliliği yasal çerçevesi içinde karşı tarafın izni olmaksızın, açıklanamaz. Bu itibarla, benzer başlıklı bir konuda geçen yazışmaların ne amaçla yazıldığı, kimi hedeflediği, açıkça anlaşılamamıştır. Arada bağ kurulduğu anlaşılan bir başka konuyu açan arkadaşımızın isteği, yerine getirilmediğinden, açılan konunun orada kalması ve kapatılması, uygundur.

Forum yöneticileri ile mutabık olduğumu, buradaki tartışmaların, sadece hukukî zemin üzerinde bulunan hassas konuların açılmasından kaynaklandığını, arada silinen cevaplar olduğunu, dolayısıyla, konunun mahiyetinin tam olarak anlaşılmasının güçlüğünü, meselenin, bu forumda açılmasından çok daha önceki döneme, başka sanal ortamlardaki tartışmalara kadar uzandığını hatırlatırım. Bu itibarla, bu gibi konuları burada şahsen açmadığımı, hiç bir zaman açma taraftarı olmadığımı, açılmış bir konuda, şahsımı ilgilendiren dava konusu olmuş bir materyalin kullanılmasından dolayı, önceki gece (13 Ağustos) hukukî hak sahibi taraf olarak müdahil olmak zorunda kaldığımı bir kez daha forumun bilgisine sunarım.

Kimse merak buyurmasın, burasının hukukî olarak karşı karşıya gelen tarafların mahkeme salonuna çevirilmesine bizzat ben izin vermeyeceğim. Ayrıca, zaten daha ilk andan itibaren, bu meyandaki mesajım, tartışmalarla ilgili başlık altında aynen okunabilir.

Forum yöneticilerinden, bu başlığı kilitlemelerini ve bu konuya cevap yazılmasına izin verilmemesini rica ediyorum.

Saygılarımla,

Levent Elpen
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Lütfen Konu açıp durmayınız, Konunun silinmemesi hiçin hiç sebeb yoktur. yaptığınız açıklama sitemizi yada yöneticilerini bağlamaz.

5 dakika sonra konu silinecektir.
 
Yukarı Alt