acil sifir, kutusunda garantili HP yazici 220 YTL

Durum
Konu kapatılmıştır.
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
3
Tepki
0
Hiç açılmamış ve garantili HP yazici, satılıktır. Ozellikleri:


**HP Officejet Pro K5400 Renkli Yazıcı serisi,
**ihtiyaç duyulan profesyonel kalitede baskıyı uygun maliyetle yapabilme olanağı sunuyor.
**Siyahta dakikada 36 sayfa, renklide 35 sayfa baskı hızıyla, lazer kalitesinde ise siyahta dakikada 12, renklide 10 sayfa baskıyla verimliliği artırıyor.
**Siyah baskıda sayfa başı 1,3 avro sent ve renklide 4,1 avro sent maliyetle, diğer lazer yazıcılara kıyasla %25 tasarruf sağlıyor.
**ColorLok teknolojisiyle geliştirilmiş HP Gelişmiş Kağıt kullanıldığında, hemen kuruyan, suya dayanıklı ve bulaşmayan HP Vivera mürekkepleriyle net siyah ve göz alıcı profesyonel renkli doküman baskısı yapıyor.
**Verimi artırmak için opsiyonel iletişim ağı özellikleri olan 5 ayrı iş istasyonuyla hızlı doküman yönetimi ve paylaşım olanağı sunuyor.
**Daha karmaşık baskıları yapma ve opsiyonel çift taraflı baskı ve 350 sayfalık tepsi seçeneğiyle %50 oranında daha az kağıt kullanıyor.
**Ücretsiz üç yıl garanti.
**Garanti, HP donanımlarını, yazılımlarını ve sarf malzemelerini kapsıyor.
**Yüksek kapasiteli kartuşlarla 2.450 siyah ve 1700 renkli sayfa çıkışı alma olanağı sağlıyor.
**HP Officejet Pro K5400 Renkli Yazıcı ana model olup USB özelliği bulunuyor.
**HP Officejet Pro K5400 dn Renkli Yazıcı, HP Officejet Pro K5400 modelinin özelliklerine ek olarak şu özelliklere sahip: 5 ayrı iş istasyonuna bağlanma olanağı sağlayan dahili kablolu ağ bağlantı yeteneği Standart çift taraflı baskı
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt