...:: ACİL YARDIM - Yazıyı Alta Almak ::....

kardelen37

Üye
Kayıt
30 Mart 2010
Mesaj
80
Tepki
0
Mrb.
Önceden quarkın 7 versiyonunu kullanyordum. Şimdi 8 versiyonuna geçtim. Yazının üstüne resim getirince F5 ile resmi üste alıyordum. Otomotikman yazılar resmin altında oluyordu ve resmin altındaki yazılar resmin alt bölümen kayıyordu. Fakat bu 8 versiyonunda yapamyorum. F5 ile hiçbirşey olmuyor.
 

mak

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2011
Mesaj
2
Tepki
0
Üstadım ben word den quark'a dosya çekiyorum, word de fontları "times" yapıyorum ve çekiyorum, çektikten sonra "usage" den boldarını, italiclerini ayarladığım zaman Kelimelerin aralarında bazı harflerin yerini sayılar alıyor.Çooook Acil Bir şey yapmam lazım lüften yardım edin...!
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
@mak


Belliki türkçe karakter sıkıntısı yaşıyorsunuz. Word programında kullandığınız font ile quark ta kullandığınız font aynı olsun. Türkçe font kullanın. Eğer yine çözemezseniz yazıyı önce ilistratore yada indesign a atın oradan tekrar quark a kopyalayın. Ben işin içinden çıkamadığımda öyle yapıyorum çözülüyor...
 

elif50

Üye
Kayıt
6 Ekim 2011
Mesaj
3
Tepki
0
quarkın 7 versiyonunu yazının üstüne resim getirince F5 ile resmi üste alıyordum. Otomotikman yazılar resmin altında oluyordu ve resmin altındaki yazılar resmin alt bölümen kayıyordu. Fakat bu 8 versiyonunda yapamyorum. F5 ile hiçbirşey olmuyor. lütfen nasıl yapabileceğimi söylermisiniz???
 
Yukarı Alt