ADOBE CS4 Seminerleri (Özel Konseptli)

Kayıt
14 Eylül 2008
Mesaj
27
Tepki
0
SEMİNER 1
FreeHand MX’ten Illustrator ve InDesign CS4’e Geçiş Semineri.
FreeHAND MX kullanıcılarına özel olarak hazırlanmış bu seminer konseptinde, Illustrator CS4'e ve InDesign CS4'e geçişlerde yaşanılan problemlerin önüne geçmek, yapılan işlemlerin alternatif yollarını göstermek, sağlıklı bir şekilde Adobe programlarına geçişte yol göstermeyi hedeflemektedir. FreeHand programında alışık olunan çalışma sistemi Illustrator'da ve InDesign'da nasıl hayata geçirilecek, vektörel işlemlerin, sayfa düzenleme araçlarının karşılaştırmalı olarak uygulamasının anlatılacağı bu seminere FreeHand MX kullanıcılarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Seminer Salonu 50 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Seminer Süresi 5 Saattir.
Tarih: 24 Ekim Cumartesi, Saat: 12:00
Kayıt Olmak İçin Tıklayın

SEMİNER 2
InDesign CS4 ile Kitap Yayıncılığı ve Kitap Hazırlama Semineri
Kitap ve dergi yayıncılığı yapan yayın evleri için çok çok özel bir seminer. Türkiye'de bu alanda yapılacak ilk özel seminer. InDesign kullanıyorsunuz ve bir kitap hazırlayacaksınız. Bu kitap tümüyle InDesign'da mı olacak yoksa başka bir yerden alıntı mı? Word üzerinden yazılar mı gelecek, nasıl kontrol edilecek. Bu yazılar üzerinde yapılacak değişiklikler, style, dipnot, indeks'leme üzerine çözüm önerileri. Master Page özelliklerinin ve InDesign otomasyonlarının, oto kontrollerinin bilinmeyen yönleri bu seminerde. Karakter, Paragraf, Obje, Tablo Style kullanımları, Next Style, Nested Style, Grep Style kullanım bilgileri.

Seminer Salonu 50 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Seminer Süresi 6 Saattir.
Tarih: 8 Kasım Pazar Saat: 12:00
Kayıt Olmak İçin Tıklayın

SEMİNER 3
Adobe CS4 ile Masaüstü Yayıncılık'ta Baskı Öncesi Hazırlık ve PDF
Tasarımlarınızı hazırladınız, büyük bir heyecanla baskıya gönderdiğiniz. Baskı öncesi aşamada işiniz geri döndü ya da basıldı. Baskıdan çıkan iş hatalı ya da filmden geri döndü, işin üzerinde düzeltilmesi gereken noktalar var. Maddi kayıp, zaman kaybı tüm planınızı alt üst edebilir. Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat PDF ile baskı öncesi hazırlık teknikleri, doğru PDF hazırlama, PDF ayarlarını değiştirme ve farklı işlere göre editleme bu seminerde sizlerle paylaşılacaktır. Temel renk yönetimi sistemini anlama, hazırlama, Distiller ayarları, Photoshop'un Color settings ayarları ile bütünleştirme. Tüm Masaüstü Yayıncılık çalışanlarının mutlaka katılması gereken bu seminer sizler için hazırlanıyor.

Seminer Salonu 50 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Seminer Süresi 6 Saattir.
Tarih: 21 Kasım Cumartesi, Saat: 12:00
Kayıt Olmak İçin Tıklayın

SEMİNER 4
Photoshop CS4 Profesyonel Seçim Teknikleri ve Mask’lar Semineri.
Seçemezsen yapamazsın. Seçim teknikleri her Photoshop kullanıcısının en iyi olması gereken konulardan biridir. Seçimler Photoshop'un geneline yayılmıştır. Bu seminerde en temel öğeyi seçmekten en karmaşık noktaları seçme yollarına kadar işlenecektir. Seçim işlemlerini Mask'lardan ayrı düşünemeyiz. Quick Mask, Layer Mask, Cliping Mask, Channels, Vektörel Mask gibi bir çok Photoshop kullanıcının merak ettiği bu maskeleme biçimlerini en iyi şekilde kullanmayı öğreneceksiniz. Bu seminerden sonra Photoshop'a bakışınız çok daha iyi olacak.

Seminer Salonu 50 kişi ile sınırlandırılmıştır.
Seminer Süresi 5 Saattir.
Tarih: 5 Aralık Cumartesi Saat: 12:00
Kayıt Olmak İçin Tıklayın

Panelist: Ceyhun Akgün / Adobe Publishing Expert
 
Yukarı Alt