Adobe Diğer Konu. Bir merak sorusu.

mrdamned

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2008
Mesaj
6
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. Herkese keyifli bir gün dilerim. Bende amatör olarak ps2 kullanıyorum. Çok şükür kendimi elimden geldiğince geliştirdim. Bir merakım vardı, daha doğrusu bu işin nasıl yapıldığını öğrenmek diyelim tabir-i caizse. Örneğin bir tasarım yapacaksınız. Bu tasarımı nasıl kurguluyorsunuz? Mesela ben kalpli pembeli böyle güzel bir şey yapmak istiyorum. Karşımda 1024 * 768 beyaz sayfa. Neresine ne koyacağım bilmiyorum. Hayal gücüm eksi bilmem kaç... :rolleyes: Siz olsaydınız ne yapardınız? Saygılarımla, iyi forumlar :)
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
herkesin hayal gücü birbirinden farklıdır, siz ne yapmak istiyorsunuz, kime yapıcaksınız, neden yapıyorsunuz, bunları bilmiyoruz...Bilsek de sizin şinize pek yaramayabilir... Yani şunu demek istiorum: İnsanların düşünceleriş,zevkleri,renk seçimi,uyumu birbirinden farklıdır.. Mesela benim aklıma bir sürü fikir geliyor:)

İyice düşün, elbet aklına bişeyler gelecektir...Düşünme yöntemi,Senin tecrübeleşmen için en iyisi:)
 

mrdamned

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2008
Mesaj
6
Tepki
0
aslında bab'a düşünce olarak bakarsak hayal gücüm geniş. fakat bunu resim anlamında değilde, farklı alanlarda kullanabiliyorum sadece. ben bakıyorum fakat aklıma tek gelen eskilerden kalma 2 - 3 çöp adam, bir güneş ve bir ev :)))
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
bir işi neden ve nasıl çerçevesi içerisinde değerlendirirsen ortaya bir sonuç çıkar tabi.
neden: bir sebep olmalı yani, biri bir iş istemiş olabilir gibi...
nasıl: kullandığınız programa hakimiyetiniz çok önemlidir. sonuçta istenileni verebilmektir.

son olarakta işin güzelliği ayrıntılarda gizlidir. buda sabır demektir.
 

mrdamned

Üye
Kayıt
16 Mayıs 2008
Mesaj
6
Tepki
0
neden nasıl hitapları alenen bu konuda abes kaçar. sadece görsel olarak eksikliğim var benim. tasvir ettiğiniz gibi yapılan çalışmanın güzelliği ayrıntılarda gizli. ben bir kabasını çıkarabilsem ayrıntılarını da halledeceğimde :)))
 

karakalem

Üye
Kayıt
14 Ekim 2007
Mesaj
38
Tepki
0
senin yerinde olsam hayal gücümü proje haline döker ve arkadaşlardan fikir alır kendini nasıl geliştirebilecegin hakkında püf noktaları alabilirsin , bu şekilde arkadaşlar sana yardımcı olamaz
hastayı görmeden teşhis istiyorsun gibi geliyor insana,,,, tabi arada yanlış anlamalarda olabiliyor ....
 
Yukarı Alt