Adobe Dreamweaver CS3 ( No İndir )

Durum
Konu kapatılmıştır.

e-baris

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Adobe Dreamweaver CS3 Programı Silnmiş Sırf Bu program için bu Siteye Giriş yaptım ki Bu tarz sitelerden binlerce var :mad: Diğer Sitelerden farkınızı Gezginler gibi koymak yerine klisaik indirmek yasak diyerek Üye kaybediyosunuz .......

Ben webMaStrım enınde sonunda bu programı indiririm ama siz beni bulabilirmisiniz sanmıyorummmm .......

Google Arama Motorları Sayesinde Bu siteye ulaştım Forumlardan bu Kelimeyi sitenizden silin ( Adobe Dreamweaver CS3 İndir )

İnsanları Kandırmayın..
 

e-baris

Üye
Kayıt
31 Mayıs 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Siteden cvp:
Sebep: Sitede lisanslı program, crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır.

Ya kardeşim şu güzel yurdumuzda Kim Hangi programa lisans ücreti ödüyo Teklif hakları denen yasa Çıkıyo ? ama vitrinlerde mp3 mp4 satılıyo Ben site yapcam ki bu işden bi çok kişi ekmek yiğecek bana bu programı Ücretsiz bile dağıtmanız Gerek li esasında ......
Eyvallah
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Lisanslı program dağıtımı hırsızlığa çanak tutmaktır. TCK'ya göre bu suçtur. Bu yüzden siz alınmayın diye TCK'ya karşı gelemeyiz.

Biz sizi bulamayız belki ama siz bizi tekrar bulursunuz emin olun. Bu işler sadece program bulmakla bitmiyor, daha ihtiyacınız olan çok şey olacak. Hayatınızda başarılar dilerim, tekrar bekleriz..
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@e-baris

Demişsiniz ki forumunuzdan bu kelimeyi silin. Böyle bir şey söz konusu değildir. Bahsettiğiniz program daha öncelerinde başka bir arkadaş tarafından paylaşıldığı için forum kuralları çerçevesinde konu silinmiştir.Silinmeden önce arama motorları bu kelimeyi kendi veri tabanlarına kayıt ettikleri için halen bu bilgi gelmektedir.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt