Adobe Edge beta (Flash Katili )

Kayıt
10 Şubat 2012
Mesaj
3
Tepki
0

HTML5, JavaScript ve CSS3 temelli web animasyonları oluşturmak için hazırlanan Adobe Edge yepyeni bir araç. Özellikle Flash'a alternatif olarak gösterilen HTML5 içeriklerin hazırlanması için tasarlanmış uygulama henüz son halini almış olmasa da, web geliştiricilerin deneyimlemesine açıldı.

Güncel ve modern web standartlarına göre tasarlanan yazılım, giderek artan HTML5, JavaScript ve CSS3 tabanlı içeriklerin hazırlanmasına yardımcı oluyor. Özellikle mobil araçların kullanımının artmasıyla oluşan yeni standartlar Adobe Edge tarafından desteklenecek. Programın SVG, PNG, JPG ve GIF formatları için desteği bulunuyor.

Arkadaşlar program windıows 7 ve Vista da çalışmaktadır henüz xp için desteği yoktur.

İndirme Linki : https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=labs_edge

Eğerki Ben bunla uğraşamam Flash'a devam diyorsanız Google Swiffy ile swf dosyalarınızı html Jquery çevirebilirsiniz bu sayede google üst sıralara çıkma şansınız biraz daha artar. http://www.google.com/doubleclick/studio/swiffy/
 

milat

Üye
Kayıt
11 Eylül 2010
Mesaj
1
Tepki
0
Edge bu tarih oldu hala çok iyi geliştiremediklerini düşünüorm. Flashın yerini sadece google da daha hızlı girerek saglıyaiblir diger yönde eksiklikler çok. mesela edge ile bir oyun programlıyamazsın.. veya çok gelişmiş uygulama geliştiremezsin. Edge flashı öldürmek için çıkmadı. sadece html 5 jquery yi daha pratik hareketlendirmek için çıktı. Bu yüzden çok uzun zaman hiç biri flashın yerini tutacagını sanmıyorum. Son gönderdigin linki çok begendim ve denicegim..
 
Yukarı Alt