Adobe İllustrator da pdf kayıt hatası..lütfen yardım..

mes60

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,
Çalışmamı pdf olarak kaydetmeye çalıştığımda bir hata oluşuyor ve program kapanıyor save as den pdf olarak seçtim scriptten pdf seçtim yinede olmadı..
ingilizce bir sitede bu sorunumun aynısının çözümü var fakat yeterli düzeyde dil bilgim olmadığı için işin içinden çıkamadım..o konunun linkinide veriyorum..
umarım sorunumu yardımcı olursunuz..teşekkürler..

Adobe Forums: TECH HELP PLEASE! Illustrator error on...

Tepki
5
verdiğiniz linkte ai açılırken PLUGIN.dll dosyasının hata verdiğine dair bir konu var ve çözüm olarakta klasör değiştirme gösterilmiş.

Eğer sorununuz bu ise oradakini tr olarak burada anlatalım fakat bence sizin sorununuzdan farklı bir durum var orada. Durumu bir ekran görüntüsü ile anlatırsanız yardımcı olmaya çalışıırız.

mes60

Üye
Tepki
0
Zeki bey öncelikle bu acil ilginiz için teşekkürler...Sorunum pdf şeklinde kayıt yapmaya çalıştığımda bir hatanın oluştuğunu söyleyen bir uyarının gelmesi fakat görüntüleyecek başka bir ayrıntı yok...yani hata kodu yada kaynağı ile ilgili bir bilri yok sadece bir hata oluştuğu bildiriliyor..net üzerinde araştırdım ve sadece bu klasör değiştirme ile düzelebilecek bir hatayla karşılaştım..şu anda sorunumun bu olabileceğini düşünüyorum..
bir klasör yada dosya taşıma işleminden bahsettiğini anladım ama bunu nasıl yapıcağımı anlayamadım..eğer aldığım hata ile ilgili başkaca bir düşünceniz yoksa klasör taşıma işlemini kısaca açıklarsanız çok sevbinirim ..teşekkürler..

Yukarı Alt