afiş denemem

hi-gain

Üye
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
3
Tepki
0
bende bira afiş denemesi hazırladım arkadaşlar nacizane yorumlarınızı duyabilirsem müteşekkir olurum
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
çalışmanız sanırın kendinizi denemek maksadı ile yapılmış
bu yüzden kişisel çalışmalara taşınmıştır.
saygılar...

taşındı: kişisel çalışmalar
 

hi-gain

Üye
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
3
Tepki
0
forum un yenısıyım ve sanırım dogru yerde sunamadım calısmamı.tekrar özur dılerım sadece tavsıye yorumları almak amacı ıle dalgınlıkla olmus bır hata cok pardon
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
"And Guest Star"Bunun Türkçe tercümesini eklememişsiniz...
"Newline Cinema" demişsiniz ama herhangi bir yerde şirket amblemi yok,bunun yerine warnerbros şirket amblemi var.Bu hangi şirketin filmi şimdi?
"Kubilay Çiftçi's"bu fontun çalışmadaki pozisyonu da iyi görünmüyor bence.
Çalışmada kullandığınız fontlar da iyileştirilebilir ayrıca.Biraz daha bu sektörün kullandığı fontlar ve kullanım şekli tercih edilirse daha gerçekçi görüneceğine inanıyorum,tabiki zevk meselesi,olmaz değil,sadece standarttan bahsettim.
"Newline Cinema" bu fontun altındaki yazılar okunmuyor,efekt fazla kaçmış gibi.
Filme ait herhangi bir slogan da ekleyebilirdiniz ayrıca ...
Gözümden kaçan bir nokta olmuş hemen eklemeliyim diye düşündüm.Bu film nezaman gösterime giriyo yazılmamış.Çalışmaya etkileyici bir gösterim tarihi atsaydınız daha güzel dururdu bence,tabi buna da istek meselesi diyelim :) ...
Son olarak ebatlarınız enine dar boyuna uzun olsaydı sanırım ilk bakıldığında daha gerçekçi bir afiş görünümü kazanırdı zihinde çalışmanız.
Ben bukadarını görebildim :)

Başarılar Arkadaşım...
 

hi-gain

Üye
Kayıt
31 Temmuz 2008
Mesaj
3
Tepki
0
sky star 26 kesınlıkle cok tesekkur ederım oldukca zengın bı calısma oldu bu yuzden amblem fırma adı gıbı ayrıntıları cok dıkkatlı dusunmedım genel olark font resım yazı efektlerı ve photoshop yeteneklerı konusunda bır seyler yapmaya calıstım. ama elestırıne cok tesekkur ederım tam teyakkul le her yonuyle bır fıs dusunmem gerektıgını anlıyorum bır sonrakı calsmam umarım bu eksılerı ortadan kaldırır samımı ve gercek yorumun (profesyonel ) için tesekkur ederim.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Estağfirullah kardeşim, ben sadece görebildiğim eksiklikleri size göstermeye çalıştım,lütfunuz için size ayrıca teşekkür ederim ama yorumuma profosyonel dersek gerçek hocalarımıza(hocalarımızın hoca olma yolundaki emeklerine) saygısızlık olur sanırım,biz daha çok yolun başındayız...

Yeni Çalışmalarınızda Başarılar...
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
selam arkadasim

Afisinde kullandigin imaj nerden buldunsa etkileyici. Zaten afisi de gosteren imajin guzelligidir. Calisman genel olarak iyi.Yalniz oyuncu ve teknik ekibin isimlerini sagli sollu koymussun; Bence o guzel durmamis. Filmin ismini biraz yuakri cekip altina yatay olarak dizseydin daha iyi olurdu bence. Paylastigin icin tesekkurler.

Osman Ozer
 
Yukarı Alt