Aile Hekimi Kartvizit Çalışması

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
@Murat Güler

Kesinlikle hiddetlenmeye gerek yok..Ben sadece duruma açıklık getirmek açısından yorumunuza cevap verdim.Yaklaşık 1 yıldır bu işi yapıyorum ve henüz yeni sayılırım.Onun için yapılan yorumlar dediğiniz gibi önemli.Ama birşey beğeniliyorsa ya gelişime açıklığından ya da beğenildiğinden beğenilmiştir diye düşünüyorum.Forumda herkesin birbirine destek olması çok güzel birşey.Signatürümdeki söz sanırım bunu en açık şekilde açıklar nitelikte..Kendimi geliştirmek ve forumdaki sevdiğim kişilerin sayesinde buradayım.Bu ailede herkes bir mum ve bir diğerini yakarak ışığımızı büyütüyoruz.
Tavsiyelerinize tekrar teşekkür ederim.. İyi Forumlar.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Anlayışına teşekkür ederim. Bende 8 yıldır bu işi yapıyorum ve emin ol. Yaptığım işi beğenen 50 kişi yerine hatasını bulup şurasını değiştir diyen 5 kişiyi bu 50 kişiye tercih ederim :)

İyi forumlar hepinize.
 

Hasan ÇELİK

Dreamer
Altın Üye
Kayıt
18 Şubat 2012
Mesaj
304
Tepki
39
@Murat Güler

Siz o 50 kişiyi 5. işinden sonra bilemedin 10. işinden sonra mumla ararsın. Sözüm yanlış anlaşılmasın, bazen o 50 kişi çıkıp beğendim diyecek, demeli bu işin iştahı, bereketi, azmi burdadır sayın hocam..

Bu arada çalışman sadelik konusunda Murat beye katılıyorum güzel ama biraz daha estetik hale gelebilirdi. Emeğine sağlık. Saygılar iyi forumlar,
 
Yukarı Alt