Airsoft İstanbul 3D Logo

Durum
Konu kapatılmıştır.

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
Sevgili lana ben yazmışım ki : "Öylesine PS ile yaptım 12 dk filan" eğer ciddi olmuş olsaydım emin ol daha iyisinide yapardım :) sen kınamana devam et :)
 

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
@kubilaysezer

kubilay merhaba, bu çalışma sizin formlarınıza uygun bir çalışma değil zaten :) sadece anlık aklıma geldi ve yaptım. can sıkıntısı diyelim
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Bırakın birlikte kınamayı tüm Türkiye kınamaya kalksak yinede " hiç birşeye" yaramaz..Burada kullandığım tek başına ifadesi yapıcı olmamanız ile ilgili bir durum..Bunun ayrımında olamadığınız için sanırım aynı noktada takılıp kalıyorsunuz..
 

u-ata

Üye
Kayıt
2 Şubat 2011
Mesaj
143
Tepki
2
''kınamak'' ağır bir kelime olmuş komik dese daha yeriydi bence ''12dk sürdü öylesine yaptım'' diye insan neden bunu paylaşır tartışılır. İşveren sonucta ''en hızlı ve en yetersiz logolarınızı burdan paylaşın'' demedi.
Belkide arkadaşımız bak 12 dk da bunu yaptım 112 dk da neler yaparım getirmek istedi işi ama öyleyse de kaş yaparken göz çıkarttı :)

Bence en güzel cevabı Kubilay bey vermiş; ''basit''.
 

mgyknt

Üye
Kayıt
10 Nisan 2009
Mesaj
26
Tepki
0
Forumlar ne için var bilgi paylaşmak, tartışmak için değil mi? Birisi, başka birisinin fikrini ya da tavrını kınıyorsa bunun ne ziyanı var? Fikiri, alıntıyı, eleştiriyi kaldırayamayacak bireyler zaten forum denen olaya dahil olmaz ki insanlar bunu göze alarak üye oluyor bence. Kaldı ki tüm Türkiye'yi kınamaya kalksak da ne demek? Biz zaten bu sektörün içindeyiz sektöre dair olan biten herşeyi kınamaya hakkımız var. Kaldı ki Türkiye'de yaşıyoruz ve acı bir Türkiye gerçeği var keşke herşeyi kınayıp tepki gösterebilsek. Keşke...

Şahsım adına logoyu paylaşan arkadaşın emeğine sağlık diyorum fakat bende bu tavrın uygun olduğunu düşünmüyorum.
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Tüm Türkiye'yi kınamak ne demek bu bende bilmiyorum..Sizden duyuyorum..Benim yazdığım şey çok başka birşey..Okuduğunuzu anlayamamak gibi bir sıkıntınız varsa kınanması gereken durum budur..
Bakınız "kınamak" ne anlama gelir: Yapılan bir işin kötü olduğunu belirtir bir biçimde söz söylemek, ayıplamak, takbih etmek.

Foruma üye olan insanlar eleştirilmek ve eleştirmek üzerine son derece özgürdür..Ama ortada ayıplanmayı gerektirecek bir durum yok ise, amatör bir paylaşımın, yapıcı eleştiriler ile gerektiği gibi uygun bir dille eleştirilmesi uygundur..
 

mgyknt

Üye
Kayıt
10 Nisan 2009
Mesaj
26
Tepki
0
@Funda

E heralde tüm cümlenizi baştan aşağıya yazma gibi bir durumum olmaması, kilit kısmı yani normal zekaya sahip herkesin anlayabileceği kısmı yazmam kafi diye düşündüğümdendi bu "Türkiye'yi kınama" kısmını orada kullanmam. Kaldı ki kim oluyorsunuzda bana okuduğumu anlayamadığımı deme cesaretine sahip oluyorsunuz? Birde üstelik forum görevlisisiniz? Siz buysanız burada üyeler ne haldedir düşünemiyorum. Çok yazık bu hale geldiyse bu siteye girmeyeli görüntü bayağı değişmiş görünüyor.

@Funda

Evet ayıplıyorum ben şahsen. Bu tavrı ayıplıyorum, bu olayların sektörü zedeliğini düşünüyorum. Kötü hatta çok kötü olduğunu düşünüyorum. Düşüncemi paylaşıyorum evet? Kınamak tam da uygun kelime işte burada sorun ne?

Bunca araya itinayla sıkıştırdığınız "çirkin" laflar arasına uygun dil ile bahsetmekten bahsetmeniz çok hoş olmuş Funda hanım. Tebrik ediyorum sizi ve bakış açınızı.
 

Funda

E=mc²
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
330
Tepki
9
Hala okuduğunuzu anlamayamamış olmanız konusunda ısrarcıyım ne yazık ki..Buna ek olarakta "kınama" sözcüğünün uygunsuz olduğundan da..Lana isimli üyenin yorumu üzerine "tek başına kınamak yeterli değildir" eğer eleştiriyorsanız daha yapıcı olmalısınızı içeren diğer mesajımda aldığım cevaba istinaden;
bırakın birlikte kınamayı "TÜM TÜRKİYE KINASAK" bu yine sonucu değiştirmeyecektir ifadesini kullandım..Sözünü ettiğiniz normal zekaya sahipseniz tüm TÜRKİYE'Yİ kınamak ve tüm "TÜRKİYE BİRLİKTE " kınamak arasındaki farkı görmeniz gerekiyor..Okuduğunuzu anlamadığını söylemem için cesarete değil, okuduğunu iyi anlamaya ve bunu ifade edebilme gibi bir becerim olması yeterli zannediyorum.
Benim burada olmam üyeler adına ne değiştirir bunu bilemiyorum..İlk defa sizin gibi biriyle karılaştığım için genel adına bir kıstas olmayacaktır benim için..
Sektörü ayıplarsınız kınarsınız, emin olun bende en az sizin kadar bu konuda sıkıntılı ve üzgünüm..Ama amatör biri çıkar 3-5 dk. da bişi yaptım der, yerden yere vurmak yerine gülünür geçilir, hevesli ve birşeyler öğrenmek niyetinde isede yol gösterilir..Bu fevriliği, sivri dilleri bu noktada anlamakta sıkıntım var..
Kaldıki işgal ettiğimiz alan iş verenelerin ilanının olduğu bir bölüm..Bırakalımda işveren kendisi kararversin..
Bence konuyu kişiselleştirip bana mal etmek yerine, söylediklerimin en özüne ve en başına dönerek yapıcı bir tavırda olduğumun farkına ve ayrımına varınız..

Not: size ait mesajlara baktığımda yapıcı eleştirileriniz ilk gözüme çarpanlar oldu :) Nedense hiç kınamamışsınız..Bu tavranızdan ötürü bende sizi kutluyorum..



@mgyknt
Bunlar sizin sözleriniz :)
 

mgyknt

Üye
Kayıt
10 Nisan 2009
Mesaj
26
Tepki
0
@FundaŞimdi tekrar baktım evet bir noktada yanlış anlamışım yazınızı. Yanış anladığım kısım için özür dilerim ama diğer düşüncelerim hala geçerli. Teşekkür ederim. :)

Not: Bu arada o yazıda aslında eliştirinin, kınamanında ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istemiştim zamanında. Herkes eliştirmeli, eleştirilmeli özellikle bu meslekte. Zaten bunlarla pişiyoruz hayatta her konuda. :)
 

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
bakın öncelikle şuna bir açıklık getirelim evet o logoyu 12-13 dk can sıkıntısından yaptım ama amacının çok uzağında olduğunun bende farkındayım iyi bir şey olmadığının da kınamak anlamsız beğenilir yada beğenilmez olay budur ama bazı arkadaşların tavrı ve üslupları çok çocukça zaten tiye aldığımda söylenemez :) ben vakit geçirmek için buradayım aynı zamanda alternatif şeyler öğrenmek için yaptığım şeyi de iyi yada kötü koyarım beğenilir yada beğenilmez o ayrı bir mevzu ama kınamak :) çok komik ve zatende belirtmişim "öylesine" aklıma geldi fikri eğer eyleme dökmez iseniz anlamsızdır bende aklıma gelen bir fikri eyleme döktüm... eylem harekettir hareket berekettir v.s. uzatmayalım :)
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt