Akvaryumlarımdan birkaç kare.

Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Akvaryumlarımdan birkaç kareyi paylaşmak istedim, eleştirilerinizi almak isterim!








 
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Canon PowerShot A550 ile çekildiler efendim. Arkadaşımdan ödünç almıştım. İnşallah yakında Canon PowerShot A-470 almayı umuyorum. Makrosu çok daha iyi bir makine kendileri! Profosyonel makine alamıyacağım için en uygun fiyat-işlev bu oluyor benim için.
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.270
Tepki
100
çekimlerden mi yoksa foto yüklerken mi oldu bilemiyorum.
biraz kötü çıkmış fotolar. ikinci çekimdede flaşh iyi olmamış.
bende bir akvaryum severim. japonlara daha çok ilgim var.
tabii biraz çöpçü ve vatosda vazgeçilmez.
başka resimlerinizide bekleriz...
 
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
27
Tepki
0
Makinenin makro özelliği çok iyi olmadığından yakalayabildiğim en iyi pozlar bunlar oldu aslında. Ve tahmin edersiniz ki balıklar inanılmaz hareketliler. Özellikle beyaz olanlar(Ay Moli) dur durak bilmiyorlar.:) Canon 470 1 cm den bile oldukça net çekimler yapabileceğiniz bir makine, inşallah yeni denemelerim bununla olacak. İkinci fotoda flash parlamış haklısınız. Diğerlerinde ise flash kullanılmadı. Flash yerine tepe lambası kullanmıştım. Flash balığın renginin iyi çıkmamasına sebep oluyor. Çekim yaptığım mekine oldukça amatör bir alet aslında. 600 fotoğraftan 15-20 tanesini beğendim desem ne dersiniz? :)

Japonlar seyir keyfi olan balıklar, ilk önce japon besleyerek başlamıştım ben de. Sıcak havalarda biraz sıkıntı yaşayabilirler, serin su balıkları olduklarından tropik türlerle karma akvaryumlarda bakılmaları önerilmez genellikle.

İki foto daha yayınlıyayım, madem ilgilisiniz siz de. :)




Bunlar da toplantı yapmak üzere toplanan Elma Salyangozları. :)
 
Yukarı Alt