Altın portakal 50. yıl afiş yarıması.

Kayıt
24 Kasım 2012
Mesaj
108
Tepki
5
Antalya Büyükşehir Belediyesi&Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle 20 – 27 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin tanıtım materyallerinde kullanılacak festival afişi için yarış başladı.

Birincilik ödülü 5 bin TL olarak belirlenen yarışmaya katılmak için son başvuru tarihi 22 Şubat 2013.

50 afiş sergilenecek

Birincilik ödülüne değer görülen afiş 50. Festivalin tanıtım materyallerinde kullanılırken; sergilenmeye değer görülen 50 afiş, ödüllü afişle birlikte festival programı kapsamında açılacak sergide sinemaseverlerle buluşturulacak.

Grafik sanatına Portakal desteği

Grafik sanatını desteklemek ve genç sanatçıları büyük projelere özendirmek amacıyla, festival heyecanını bu yıl da afiş yarışmasıyla başlatan Altın Portakal yönetimi, 50. Yıl vurgusunu öne çıkaracak değişik projeler üzerinde çalışmalar yapıyor.

Grafikerler 50. Yıl için yarışacak

Grafikerler meslek kuruluşu üyelerine, grafik tasarım / görsel iletişim tasarımı bölümü öğrencileri ve mezunlarına ve profesyonel grafikerlere açık olan yarışmaya gönderilen eserlerin kopya edilmemiş, herhangi bir yayın – broşür - çalışma vb… kapsamında kullanılmamış; yurtdışında – yurtiçinde herhangi bir yarışmaya katılmamış; bir etkinlik kapsamında sergilenmemiş olması gerekiyor.

Dört renkli baskı teknolojisi ile elde edilen renklerin dışına çıkılmadan hazırlanacak afişlerin, 50×70 cm boyutunda dikey ve yatay olarak çalışılması gerekiyor.
Katılımcılar yarışmaya en fazla bir eserle katılabilecek.

Yarışmaya katılmayı düşünen sanatçılar yarışma yönetmeliğine www.altinportakal.org.tr adresinden ulaşabilir; katılım formlarını aynı adresten elde edebilirler.
 
Kayıt
24 Kasım 2012
Mesaj
108
Tepki
5
Arkadaşlar bende şansımı denemek istiyorum afiş boyutu bumudur boyutlarını yazarsanız sevinirim :clap2:

 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
resolution : 150 yap bence. Birde PS 'de değilde vectorel programları kullanman çalışma için daha sağlıklı olacaktır. Corel Draw ya da İlllustrator.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
Yarışma detaylarını okuyabilmek için internet sitesine girdiğimde juri, iletişim bilgileri nereye başvurulacağı gibi bir çok olması gereken içerğin olmadığını gördüm. Acaba ben mi bulamadım yoksa gerçekten yok mu? Hata bendeyse şimdiden özür.
 
Kayıt
24 Kasım 2012
Mesaj
108
Tepki
5
Bende bulamadım :) afiş hazır olsun nasıl olsa birisi bulup vercektir iletişim bilgilerini yada sen bulursan

eklersin :s8:
 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
kesinlikle haklısınız ancak 50.yıl için yaklaşık bir sene var :) umarım yakın zamanda duzenlerler sitelerini..
 
Yukarı Alt