altınyaylası text çalışmalarım

umut34

Üye
Kayıt
22 Eylül 2013
Mesaj
9
Tepki
0




her türlü yoruma açığım yorumlarınızı bekliyorum :)
 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
261
Tepki
14
1. Altınyayla'sı diye ayrılmaz.
2. bu yaptığın çalışmaların çoğu hazır efekt zaten. İnternetten indirip uyguluyorsun, olay bitiyor.
3. araba sürmek gaz, fren, debriyaj üçlemesinden ibaret olmadığı gibi, grafik tasarım da photoshop, illustrator ve onun hazır efektleri değildir.
4. keşke kendi hayal gücünü kullanıp "Altın Yaylası" adında nasıl bir marka yaratabileceğini düşünseydin ve onları tasarlasaydın. Emin ol bunlardan çok daha iyi olurdu.
5. Altın Yaylası ile leopar desenli yazı efekti ne alaka ? hiç anlam veremedim.
 

umut34

Üye
Kayıt
22 Eylül 2013
Mesaj
9
Tepki
0
@Emre Şerim

yorumunuz için teşekkürler bunlar ilk çalışmalarım daha yeni başladım o yüzden amatör gelmiş olabilir zamanla daha iyi çalışmalar yapmaya çalışacağım iyi forumlar :grafikerler:
 
Kayıt
9 Nisan 2012
Mesaj
74
Tepki
9
Photoshop kullanıyorsanız katman stili olarak yazılara altın efekti verebileceğiniz çok güzel stiller var .asl formatında
 

umut34

Üye
Kayıt
22 Eylül 2013
Mesaj
9
Tepki
0
@Vedat Yavuzoğlu

bunları gimp programında yaptım vedat bey
 

Kemal Aksekioğlu

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
30 Haziran 2013
Mesaj
2.040
Tepki
916
@Emre Şerim

Emre Bey'e katılıyorum kendi çalışmaların olsa çok daha değerli olurdu
 
Kayıt
9 Nisan 2012
Mesaj
74
Tepki
9
Bence vakit kaybetmeden Photoshopa geçmelisiniz.Aşağıdaki resim photoshopta 10 dk'lık çalışma fakat 3 katman ve katman stili uygulandı



 

ms.dekore

Üye
Kayıt
30 Eylül 2013
Mesaj
16
Tepki
0
Vedat Yavuzoğlu'nun çalışması on numara olmuş. Photoshopta bu çalışmaları yaparsan birkaç style ve birkaç font ile çok güzel text çalışmaları çıkarabilirsin ortaya fakat photoshop vektörel bir program değil. Bu yüzden yazılarını tam olarak istediğin ölçüde yapmalısın. İlerde yeniden ölçeklendirmen kaliteyi etkiler veya yeniden aynı yazı tipi, style, renk, efekt ile farklı ölçü için aynı çalışmayı yapman gerekir.

Eğer bu çalışmayı kendin için değil de bir firma için yapıyorsan öncelikle firmanın kimliğini doğru anlamalısın. Nasıl yazıldığı, hangi renklerin kurumda ağırlıklı kullanıldığı ve profesyonellik dereceleri senin kullanacağın efekti, yazı tipini, style i belirler.

Başarılar
 
Kayıt
10 Haziran 2013
Mesaj
107
Tepki
105
Hayal gücünle daha iyi tasarımlar ortaya çıkaracağını düşünüyorum zihnini bu tür konulara sevk et sanatı sev! Vedat arkadaşımında dediği gibi bir an önce Photoshop'a geçmelisin. Kaldı ki geçmekle elbette bitmiyor. Hayal gücü herşeydir yeterki kendini nasıl yönlendireceğini bil. Tasarımları arşivle her birinin üzerinde defalarca çalış, yapamasanda yapana kadar araştır ve hedeflediğin tasarımı ortaya çıkart alıntı tasarımları başarılı bir şekilde bitirebilirsen bilinçaltında güzel referanslar biz tasarımcıların gözüyle şaheserler belirir ve devamında basitlikten arınmış olursun! Sevgilerimle..
 
Yukarı Alt