Alyssa Monks / Hayranlık uyandıracak bir yetenek

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39



Alyssa Monks, 1977 New Jersey doğumlu. New York Montalair University'de okudu ve 1999'da Boston Collage'de eğitimini tamamladı. Bu süre zarfı içinde Floransa'da Lorenzo De Mecide de resim eğitimine devam etti. 2006 yılında Fullerten Collage'e misafir sanatçı olarak katılıp, gerek üniversite gerekse diğer kurumlarda ülke çapında dersler verdi.

İlk bakışta tabloları birer fotoğraf karesi gibi durmaktadır. İlk zamanlarda model olarak kendisini kullandı daha sonra yakın çevresinide çalışmalarında kullanmaya başlamıştır. Sanatçı bir çalışması için yaklaşık 1000 adet fotoğraf çekmektedir. Çalışmalarının sırrının ; mükemmel olamayan detayları arayıp, aslında bu detayların ne kadar güzel olduğunu yansıtmakla ilgili olduğudur.

Alyssa Monks New York Sanat Akademi kurulu üyesidir. Halen Birmingham, Michigan David Klein Gallery tarafından temsil edilmektedir. Alyssa halen hayatta ve New York'ta çalışmalarına devam etmektedir.



İşte olağanüstü çalışmaları;























Resmin detayları....









Kaynak: www. alyssamonks.com ( diğer çalışmalarını görmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz )

Çeviri: Yasemin Uyar
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Bu nasıl gerçekçilik. İnanmak çok zor.

Paylaşım için teşekkürler Yasemin Hanım.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Hepsi birbirinden mükemmel çalışmalar ve o kadar gerçekçi görünüyorlar ki herbirine hayretle baktım, paylaşım için teşekkürler Yasemin hanım emeğinize sağlık...
 
Yukarı Alt