An-la-şa-mı-yo-ruz...

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@Melih Yongacı
Bu konuda siz de rahat olunuz. Ben duayen derken aklıma siz hiç gelmemiştiniz zaten. Bakın bu konuda anlaşıyoruz sizinle. Hatta ayrıca rica etmenize gerek yok size övücü hiç bir söz de sarf etmeyeceğim.

@Melih Yongacı

Emin olabilirsiniz ki takıntım yoktur.. Forumda açılan konuların başlıkları ne ise içeriğinin de aynı olması aranan bir şeyi bulmak açısından önemlidir. Siz daha başlığına bakıp bu konuya kimlerin mesaj yazabildiğini önceden kestirme yeteneğine sahipsiniz yukarıda belirttiğiniz şekilde.. Herkes bu yeteneğe sahip değil. Bu yüzden benim de sizden ricam konuları konu başlığı dışına çıkarmamanız. Bu konudaki ilk mesajınızı forumda bir konu açarak dile getirebilirsiniz örneğin.
Ayrıca, sitede anlaşabileceğiniz kişilerin olabilme ümidinizin tükenmemesi, sadece karşınızdaki kişilere endeksli bir durum olmayıp sizlerinde tutumunuz ve çabanıza bağlı olduğunu belirtmek isterim.
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
209
Tepki
5
Selam,

Amacımız uzlaşmayı aramak değil uzlaşılabilecek noktaları yakalayabilmekse eğer bu noktada ben bu sitedeki kontenjanımı doldurduğumu düşünüyorum. Bakın düzgün bir anlatım yapabilme becerisinde olan kişilerle herhangi bir sorun yaşamadan düşünce alışverişinde bulunabiliyoruz. Demek ki sorun klavyede değilmiş... Espri bir yana ortak nokta aramasını bilen kişilerle ortak platformda ortak düşünce yapıları da oluşturulabilir. Bu noktada herhangi bir sorun da oluşmaz.

Övgü yapmamanız önemli. Bu noktada da anlaşabiliyoruz. Anlaşılabilecek kişilerle anlaşılabilecek noktalarda anlaşamamanın ısdırabının sorumlusunu bu başlık altında da aramıyorsak ki öyle olduğunu düşünüyorum. O zaman bence sorun yok.

Ahmet bey, ben doğru yaklaşım gösteren herkesle her platformda çok kolay bir şekilde anlaşırım. Bu tavrımı kendime övgü çıkarmak amaçlı kullanmadığımı da bilmenizi isterim. Olması gerekenin, olması gerektiği bir şekilde yapılması kişide övgü ya da yergi durumunu oluşturmayacağını belirtmek amacıyla bunları yazıyorum. Bunun dışında herhangi bir düşüncem yok.

Bu tür bir başlık bu sitede çok önceden açılmalıydı. Bu şans ne yazık ki bazı kişiler için artık kalmadı. Onlar kendilerine verilen şansları ucuz görüp harcadılar. Bu saatten sonra bu tür bir barış elçiliği görevini en azından benim üstlenmem yanlış olur. Üstlenme düşüncesinde olan site yöneticisi veya forum yöneticisi varsa buyursun konuyu açsın. İlgili başlık altında kişisel düşüncelerimi olması gereken mantıksal çerçevede açıklarım.

Bilginize,

Saygılar...
 
Yukarı Alt