Ankara Üst Düzey Grafiker Aramaktayız

volkangul

Üye
Kayıt
4 Mart 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Selamlar,

Arkadaşlar ben bir İnsan Kaynakları danışmanlık firmasında görev yapmaktayım. Ankara'da 100'e yakın firmaya hizmet vermekteyiz. Firmalarımızdan bir tanesi büyük ölçekli işler yapan, alanında Türkiye'nin en çok iş yapan sitelerinden birine sahip, vizyon ve kaliteli bir çalışma ortamı bulunan bir reklam ajansı.

Bu firmamıza üst düzey ve deneyimli grafiker iş arkadaşları aramaktayız. Maaş beklentisi çok önemli değil, yeter ki aranılan niteliklere uygun bir aday bulabilelim. Bay/bayan farketmiyor.

Bu konuyla ilgilenen arkadaşlar lütfen portfolyo ve cv'lerini volkan.gultekin@globalcv.com adresine yönlendirebilirler. Lütfen bize mailinizde grafikerler.org'dan ulaştığınızı da belirtiniz.

İyi günler dilerim.
 

mtsstss

Üye
Kayıt
4 Nisan 2011
Mesaj
9
Tepki
0
Mrb İş Konusunda Daha Detaylı Bilgi Alabilirmiyim Web Grafikermi Arıyorsunuz Yoksa Prefesyoel Bi Grafikermi Aramaktasınız.
İyi Çalışmalar.
 

volkangul

Üye
Kayıt
4 Mart 2013
Mesaj
3
Tepki
0
@mtsstss



Merhaba,

Web grafiker arayışımız yoktur. Üst düzey bir grafiker çalışma arkadaşı aramaktayız.

Saygılarımla,
 

volkangul

Üye
Kayıt
4 Mart 2013
Mesaj
3
Tepki
0
Bu firmamızın swot analizini tamamladık, profesyonel insan kaynakları desteğimiz son aşamasında. Ancak üst düzey grafiker arayışımız devam etmektedir. Lütfen e-posta ile iş arayan arkadaşlarımız bana başvursunlar.
 
Yukarı Alt