Ankaraparke.com

nullsix

Üye
Kayıt
30 Temmuz 2010
Mesaj
23
Tepki
0
Ankaraparke.com



Özellikle Çamsan, Moonloc, Floorpan gibi ürünlerin satışını yapan firmamız, beş yıldır sizlere en iyi şekilde hizmet etmiş ve müşterilerimizin geri dönüşleri ile de bunu kanıtlamıştır. Ankara Parke denince Parkelim laminant parke akla gelmektedir. Küçükesat semtinde bulunan showroommumuz ve Ankara Siteler’de ki depomuz ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye edindik. Kaliteli ustalarımız ve üst düzey prensiplerimiz ile bu yolda muvaffak olmaya çalıştık. Sizlerin de bize olan ilgi ve alakası ile de bundan sonra daha iyi yerlere gelmek için son gücümüzle çalışmaktayız.
Laminat parke Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde son derece yaygın bir kullanıma sahiptir ve potansiyeli çok yüksektir. Bununla beraber hızla büyüyen sektörde firmaların çoğalması ve kalifiye elemanların sektöre yetmemesi ile son derece büyük sıkıntılar yaşanmakta ve müşteri mağduriyetleri çok artmaktadır. Parke Ankara firmamızın uzun yıllar sektörde olmasının avantajı ile kendi elemanlarını yetiştirmiş ve gerekli eğitimleri aldırmıştır. Eğer sizde Ankara laminat parke konusunda profesyonel ellerle çalışmak isterseniz Parkelim laminat parke her zaman sizin yanınızdadır.


Saygılarımızla
 
Kayıt
11 Aralık 2021
Mesaj
5
Tepki
0
Site: eseyajans.com
Faaliyet: Reklam ve Grafik Tasarım İşleri, Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı

Daha Fazla Bilgi Al

Biz markanızın değerini bilen, markanızı büyütmek için izleyeceğiniz yolda size destek olan dijital tasarım ajansıyız.

İşimize olan tutkumuzdan yola çıkarak, her hizmet verdiğimiz markayı ailemizden bir marka olarak görüyor ve tüm dijital alanlarda hizmet veriyoruz.

Esey Ajans; yenilikçi, disiplinli ve ulusal anlamda bir çok marka ile çalışan, sürekli kendini geliştiren bir dijital tasarım ajansıdır. Uzmanlık alanlarımız; Grafik tasarım hizmetleri (Logo tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, açık hava reklam tasarımları), website tasarımı, SEO, Marka Danışmanlığı, Sosyal Medya Yönetimi, Dönüşüm Optimizasyonu, Animasyon Video Tasarımı, 3D Karakter/Ürün Tasarımı ve Google ADS (Adwords)

Şimdi İletişime Geçin
 

vortex1

Üye
Kayıt
24 Kasım 2021
Mesaj
22
Tepki
0
Naron Bilişim Teknolojileri A.Ş.yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile kurulmuş, barkod ve özel yazılım sektöründe birçok yüzlerce firmaya çözüm sunmuştur. Profesyonel kadrosu ile müşteri beklentilerini en iyi ve en verimli şekilde karşılaşmıştır. Kurulduğu günden bu yana +4000 üzerinde müşteriye hizmet vermiş ve her geçen gün müşteri referanslarını arttırmıştır. Nar Barkod, barkod sistemi çözümlerinde etkin ve verimli olarak çalışmasını sağlayan, barkod çözümlerinde öncülük eden bir firma olmayı hedeflemiştir. Siz değerli müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunmayı amaçlamıştır. Nar Barkod, market, tekel, hırdavat, mağaza, depo, kozmetik, manav, ayakkabı, kuruyemiş, şarküteri, pastane, kırtasiye gibi sektörlerde barkod sistemi kurmuş ve kurmaya devam etmektedir. Barkod sistemi dışında firmanızın özel yazılım ihtiyacında da profesyonel olarak İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya illerinde sizlere hizmet vermektedir.

Müşterilerine minimum fiyat maksimum hizmet anlayışı ile hizmet veren nar barkod, özel yazılımları ve müşteri ihtiyaçlarına uygun programları ile firmaların daha verimli çalışmasına katkı sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Nar Barkod, satış öncesi ve satış sonrası desteği ile müşterilerinin sorunlarına ve ihtiyaçlarına hızla çözüm üretebilmektedir. Aşağıda yazılı iletişim bilgilerimiz ile bizlere ulaşabilir ve işinizi birlikte büyütebiliriz.


FİRMA BİLGİLERİ
Naron Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Telefon 0850 644 25 22
GSM: 0531 793 62 22

Anadolu Yakası
Merdivenköy Mah. Nur Sok. No:1/1 Kat:12 D:115 Ofis:2 Business Plaza
Kadıköy/İstanbul

Göztepe VD. 6291091452
Mersis No:0629109145200001
Tic. Sic. No:173264-5
NARON BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN. ve TİC. A.Ş.​
 
Yukarı Alt