Apple'ın elması şimdi de armutla savaşıyor!

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Bir Hackintosh daha: Apple'ın başı şimdi de armut logolu "PearC" sistemler ile dertte.

Apple'ın klonlarını üretmekten geri kalmayan şirketlere bir yenisi daha eklendi. Almanya'Da kurulu bulunan HyperMegaNet UG isimli şirket, 'PearC' adını verdiği yeni bir klonla kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Ambleminde elma yerine armut simgesi bulunan PearC'ı satın alacak kullanıcılar, istedikleri işletim sistemlerini önceden kurulu olarak da bu sistemleri edinebiliyor. Bu işletim sistemlerinin arasında OS X, Leopard, Windows Vista ve Windows XP de bulunuyor. Apple'a nazaran nispeten daha ucuza upgrade edilebilen PearC'larda örneğin 2GB'lık standart belleği 4GB'a çıkarmak istediğinizde 40 Euro ödemeniz gerekirken, aynı upgrade işlemini Apple Store'da Macbook'lar için yapmak istediğinizde neredeyse 140 Euro'yu gözden çıkarmanız gerekiyor.

İsteğe bağlı olarak 2 adet Blu-ray Disk sürücüsüne de sahip olabilen PearC, Starter(499 Euro), Advanced(749 Euro) ve Professional(1499 Euro) gibi üç farklı model ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Intel i7 işlemciye sahip olan Professional PearC, dilenirse 3.2GHz Extreme Edition ile de upgrade edilebiliyor
 
Yukarı Alt