arkadaslar accuratede yapmıs oldugum desenlerden bır kaçı

devin

Üye
Kayıt
17 Aralık 2007
Mesaj
9
Tepki
0
@xblack


Merhaba Kardeşim Bizim Makınalara print edilmiyor Malesef Disket Veya Blurtooth yoluyla Gönderiliyor Ve Corel Draw da Ne Yazıkki Çizim Yapılamıyor Vectorel Olorak Dışardan Alabilirsiniz Ancak Onu Tekrardan Punc Yapmak Lazımki O Kadar Uğraş Yerine Deseni Kendi Programıyla Bitirirsin
 

prof

Üye
Kayıt
8 Haziran 2008
Mesaj
35
Tepki
0
merhaba Ayşe Hanım,
Ben Mehmet Akif memnun olduğumu belirtmek isterim.
çizdiğiniz desenleri gördüm güzel olmuşlar.
bende desen çizimleri yapıyordum. şuan grafikerliğe devam ediyorum.
desenleri iş yerinizdemi yoksa evde mi çiziyorsunuz?
saygılarımla...


 

kerso

Üye
Kayıt
2 Kasım 2007
Mesaj
79
Tepki
0
@devin

eos3 coreldrawdan cıkmıs cdrleri direk kullanılabilir desen haline getirebiliyor, bi daha puncha gerek yk, corel drawing demiyorum, bildiğimiz corel draw, hatta coreldrawda çizmek daha rahat die onda çiziyorm, sizde deneyin farkı görün..


birde accurate abla, desenler gzl teşekkürler ama az hatan var karsılıklı dolgularda,özellikle 3.desendeki kalın karsılıklı dolgulrda,,, noktaları koydugun yerler cok belli oluyor, daha az bas mouse'a..
 

accurate

Üye
Kayıt
13 Şubat 2008
Mesaj
373
Tepki
3
yorumun ıcın tsk ederım ama onun mausle hıcbır alakası yok :) zaten o prınt goruntusu :D mausla sıksık batıs yapmıs olsam bıle zaten paremetresı o sıklıgı otomatık ayarlıyor ..
 
Kayıt
11 Ağustos 2008
Mesaj
15
Tepki
0
merhaba forum da ki tüm paylaşımcılar buğün katıldım aranıza ama paylaşımlarınız güzel umarım devamı gelir bende desen tasarımı na meraklı ve iş edinmiş biriyim herkese tekrar merhabalar
 
Yukarı Alt