Aynı İmajı Çok Sayıda Pencerede Açmak

eminduyum

Üye
Tepki
2
Bir dosyanın herhangi bir bölgesine zoom yaparak orada herhangi bir düzenleme işlemi yaparken, bu yaptığınız düzenlemenin dosyanın bütününde nasıl durduğunu görebilmek için o imajı başka pencerelerde açabilirsiniz.

http://www.vimeo.com/15213396
[VIMEO]15213396[/VIMEO]

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Bilmediğim bir özellikti. Çok teşekkür ederim paylaşımınız için .

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Neden butun konularinizin altina (1 degil 3 degil) tekrar ayni linki yolluyorsunuz? Simdi benim de kural geregi, flood gerekcesiyle 2. mesajlarinizin hepsini silmem gerekir o halde. Lutfen kurallar cercevesinde hareket edelim.

eminduyum

Üye
Tepki
2
Hakan bey,

Sitenizde ders eklerken Vimeo üzerindeki ders videolarını alabilecek bir yapı mümkün değildi, sadece YouTube için sitenizde imkan var, fakat Vimeo için yok... Biz de dersleri link olarak vermek zorunda kaldık... Durum böyle olunca; konuyu merak eden ve izlemek isteyen bir öğrenci sitenize girdiğinde, eğer üyeniz değil ise dersleri izleyebilmek için üye olması gerekiyor ki, bu yapı birçok forum sitesinde zaten normal bir hal artık...

Sizin bu forum yapısını eleştirmek adına söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Kendinizden de bilebilirsiniz bu işin insanda oluşturduğu rahatsızlığı... Sonuçta küçük birşey izleyip çıkacak bir de üye olmak zorunda kalıyor ziyaretçi ve üye de olmadan, dersi de izlemeden çıkıyor siteden...

Sitenizde Vimeo üzerindeki dersleri doğrudan izleyebilme imkanı var ise onu bana öğretin ve konuları silin, ben o yöntemle yeniden ekleyebilirim...

Kolay gelsin...

Yukarı Alt