Bakanlığa logo_10 bin YTL

occw

Üye
Kayıt
6 Şubat 2008
Mesaj
78
Tepki
0
bilgi için teşekkürler.moderatör arkadaşlara bir önerim var. forumdan yarışmaya katılıcak arkadaşlar yarışmaya son katılım tarihinin akabinde (dileyenler) sağlık bakanlığı için yaptığı logoları burda sergilesin. grafikerliğe yeni başlayan arkadaşlar için çalışmaları hakkında başka gözler tarafından yapılıcak incelemeler neticesinde yorum almış olurlar, hemde forumdaki münasebetlerimizin süreklilik arzetmesi açısından faydalı olur diye düşündüm.
 
Kayıt
9 Ekim 2008
Mesaj
1
Tepki
0
ben bu ödülden payımı alırım zaman çok nasıl olsa iyi bir araştırma ve corel çalışmalarımla işi bitiririm benim alanım yaptığım çalışmaları burada yayınlayacam ama ödülü alınca :) bu arada gerçekten çok teşşekürler bilgi için 10.000 ytl ile iyi bir laptp ve bilgisayar yaparım iyi olur kalanı ile ki kalmaz sevgilimle akşam yemeğine çıkarım sağolun
 
Ç

çiğdem Tekeli

Misafir
paylaşım için saqol..
bende katıldım ama dereceye qireceqimi sanmıyorum..=/
 
Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
5
Tepki
0
Yarışmaya bende katıldım bir derecelik bekliyorum bakalım nasıl bir sonuç ortaya çıkıcak. Ama 20 gün içinde açıklanacağını söylüyorlar ama bugün 19.gün hala sabırsızlıkla bekliyorum..
 
Kayıt
10 Ekim 2008
Mesaj
5
Tepki
0
Arkadaşlar sağlık bakanlığı nın sitesinde logo yarışması hakkında duyurusu var

duyurusu;


Bakanlığımız tarafından mevcut logomuzun değiştirilmesi amacıyla bir logo tasarım yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya başvuracak eserlerin teslimi 1 Aralık 2008 tarihinde tamamlanmıştır. Yarışmanın ilk duyurusunda eserlerin tesliminin tamamlanmasından itibaren yirmi gün sonra seçme işleminin tamamlanarak sonucun kamuoyuna ilan edileceği belirtilmişti. Yarışmaya katılımın öngörülenden çok daha yüksek bir oranda gerçekleşmesi planlanan çalışma takviminde yeniden düzenleme yapılmasını zorunlu kılmıştır. Eserlerin tasnifi ve jüriye sunum için hazırlıkların tamamlanması ve hocalarımızın yoğun çalışma takvimi nedeniyle seçici jürinin 3 Ocak 2009 tarihinde toplanması planlanmıştır.
Yarışma, 3 Ocak 2009 tarihinde toplanacak olan jürinin seçme işlemini tamamlaması ile sonuçlanacak ve sonuçlar 15 gün içinde Bakanlığımız Web sayfasından ilan edilerek kamuoyu ile paylaşılacaktır.

gibi bir açıklama yapılmıştır
 
Yukarı Alt