Cami Halısı ve Tanıtım, Saricahali.com

Kayıt
9 Eylül 2022
Mesaj
1
Tepki
0
Sarıca Halı; 1970 yılında Manisa Demirci’de Mustafa SARICA tarafından kurulan ve sektörde müşterilerinin ihtiyaç duyduğu gelişime liderlik etmek ve desteklemek amacıyla “hep daha iyiye daha ileriye” mottosuyla yola çıkmış Sarıca Halı bugün,yarım asırlık bir çınar olmanın verdiği tecrübe, birikim ve gelişimini hitap ettiği tüm alanlarda ki müşterilerine sunmanın gurunu yaşamaktadır. Cami Halısı , Akrilik Cami Halısı , Yün Cami Halısı , Göbekli Cami Halısı , Kur'an Kursu Halısı , Yurt Halısı , Cami halısı alttan ısıtma gibi birçok ürünümüz ile hizmetinizdeyiz.

Yarım asırlık süreçte sektörde ki talepleri ve ihtiyaçları sürekli analiz ederken,diğer yandan her türlü inovasyona açık olarak teknolojiyi yakından takip eden Sarıca Halı müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini maksimum seviyede tutarak sektörün lideri olma yolunda ki hızlı ilerleyişini sürdürmektedir.
Tüm bu çalışmaları yaparken müşteri memnuniyetini merkeze alan Sarıca Halı yurt içi ve yurt dışında birçok üst üzey projeye imza atmıştır.

Müşteri memnuniyetini en büyük referans olarak gören Sarıca Halı camii, otel ve yurt halı sektöründe 3 nesildir hizmetlerine devam etmektedir.

VİZYONUMUZ
Müşterileri için “hep daha iyiye daha ileriye” mottosunu prensip edinen Sarıca Halı üstlendiği tüm görevlerde kalıcı eserler oluşturarak, kalite ,uygulama ve iletişim süreçlerini başarılı bir şekilde yürüten bir işletme olma özelliğinden ödün vermeden sektörün liderliğini yaparak, ülkemiz ekonomisine sürekli katkı sağlamayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayıp değer katmayı esas alarak kurumsal yapımız ve profesyonel ekibimizle koşulsuz müşteri memnuniyetini merkeze alarak satış öncesi, satış ve satış sonrası tüm aşamalarda şeffaf, saygılı, iletişimi önem veren üslubumuzla çalışmaya devam etmek. Müşterileriz için sürekli olarak kreatif model ve ürünler sunarak toplumsal yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak.

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
Sarıca Halı olarak müşteri ihtiyaçlarını sürekli analiz eder müşterilerimizin yaşaması muhtemel sorunları öngörerek daha en başta tedbirler alırız.Hitap ettiğimiz tüm alanlarda müşteri ilişkilerinde dürüst,saygılı,şeffaf ve kaliteli hizmeti lüks değil standart olarak sunarız.Müşterilerimizin taleplerini alırken sadece onların talep ettiklerini değil beklentilerinin çok daha fazlasını karşılayacak alternatifleri sunarız.Bu nedenle sektörel gelişmeleri global ölçekte sürekli izler sistemlerimizi en son teknolojiyle adapte ederek müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesinin gün geçtikçe artmasını sağlarız.Satış ve uygulama sonrası iletişimi maksimum seviyede tutarız.Müşterilerimizle geçici süreler değil uzun soluklu ilişkiler kurar onların da Sarıca Halı ailesinin bir parçası olduklarını hissetmelerini sağlarız.

ŞİRKET POLİTİKASI
Ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefleyen , toplumsal sorumlulukların bilincinde, çevreye ve etik değerlere duyarlı bir şirket olarak;
  • Faaliyet alanlarımızla ilgili standartlara, yönetmeliklere uymak,
  • Teknolojiyi yakından takip ederek ürün,üretim ve sunduğumuz hizmetlerde kullanmak,
  • Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak için müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate almak,
  • Sadece müşteri taleplerini değil,beklentilerin fazlasını karşılayacak alternatifler sunmak,
  • Satış öncesi,satış ve satış sonrası süreçlerde müşterilerimizle sürekli bilgilendirme sağlamak,
  • Tüm iş ilişkilerimizde dürüst,güvenilir,etik ve ahlaki değerlere bağlı hizmetler sunmak,
  • Müşterilerimiz için “hep daha iyiye daha ileriye” mottosuyla çalışmak
  • Projelerimizi söz verilen sürede ve eksiksiz olarak gerçekleştirmektir.
 
Yukarı Alt