banner tasarımım

Tepki
25
[FLASH]http://s8b.directupload.net/images/090202/5cfucbpp.swf[/FLASH]

basit bişey oldu ama ancak bu kadar yapabiliyorum şimdilik yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ii çalışmalar

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
Dilek hanım,
Gayet başarılı güzel bir çalışma ama acelesi yoksa sitenin nerdesinde kullanacağınız hakkında bilgi verirseniz ve doneleri bana verdiğiniz takdirde daha iyi bir çalışma sunabilirim size maksadım sadece daha iyi iş çıkarıp siz arkadaşlarıma yardımcı olabilmek.

Saygılarımla

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Dilek hanım, hareketsiz hali çok güzel ellerinize sağlık, seçtiğiniz fotoğraf çok başarılı..

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Bencede böyle daha güzel duruyor..
ellerinize sağlık Dilek Hanım..

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
5
@Mehmet KIYMIK

Dilek hanım,

Galiba yukardaki mesajım çok bilmiş ve ukala biri gibi gösteriyor kendimi kusura bakmayın özür dilerim böyle bir tavır sergilediğim için güzel olmuş çalışmanız daha iyi yerlerde daha güzel işler yapmanız dileğiyle tekrardan üzgünüm amaçım kötü değildi ama kusura bakmayın.

Tepki
31
dilek hanım fotoğraf çok başarılı üzerine yapmış olduğunuz çalışmada fena değil aslında ani haraketlerde yapsanız daha çarpıcı olur mesela resim birden kararsa yazılar gelse sonra eski halini alsa yada bir flash patlaması gibi ama arkadaki fotoğraf 10 numara

Tepki
25
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı ilgi alakanızdan ve yapıcı yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum...

Tepki
6
Güzel bir çalışma olmuş, tebrikler..

Sadece gözüme çarpan, kullandığınız şerit hareket esnasında biraz çerçevenin dışına taşıyor.

Kolay gelsin.

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
76
Bence gayet başarılı bir çalışma olmuş. Yeni başladığınızı da göz önünde bulundurmak gerekiyor diye düşünüyorum. Fondaki resimde gerçekten iyi bir seçim olmuş.

Elinize sağlık. Başarılar dilerim..

Yukarı Alt