Barış GÜRER / Afiş 1

Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
lastik izlerinin uyumsuzluğu göze çarpıyor. bence normal boyutta hepsini birleştirin daha sonra perspekrife sokun.

afişe gelince; fikir güzel ancak daha iyi anlatılabilir. kolay gelsin :)
 
Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
Bence lastik izleri değilde olay bence slogandaki rahatsızlık.Tebrikler atalarınıza kavuştunuz anlamsız değil mi:SSonuçta atalarımız trafik kazasında değil savaşlarda kaybedildi daha çok:)Tabi sizin bahsettiğiniz atalarımız buysa....
 

VaraKA

Üye
Kayıt
23 Mart 2010
Mesaj
133
Tepki
2
Üstte yorum yapan üç arkadaşada katılıyorum + çok kanlı bir görsel hazırlamışsınız. Herkes bu afişe bakamaz, çocukları ve bayanlarıda gözönüne alın. Lastik izleri de firen izlerini anımsatsada firen izinin öyle olmayacağını biliyor olmalısınız. (Tabii firen izi olarak düşündüyseniz) Tasarımda ki görsellerin tamamı havada kalmış, bir bütünlük yok afişte. Bence çok aceleye gelmiş bir çalışma..

Kolay gelsin..
 

xBoromiRx

Üye
Kayıt
8 Nisan 2008
Mesaj
24
Tepki
0
@nergis kamer

Yorumlarınız için teşekkürler evet fikir geldi ve gece bi çırpıda yaptım biraz aceleye geldiğini itiraf etmeliyim :) Ama nergis arkadaşım atalarımızın illa trafik kazasında ölmüş olması gerekmiyor aşırı hız veya alkol gibi faktörlerden trafik kazası geçiren ve ölen birinin atalarına kavuştuğunu anlatmak istedim. Yani bu hızla eve değil atalarına kavuşursun anlamına geliyo yani öldün tebrikler. Anlaşılmayan bişey yok sanırım.

Biraz kanlı oldu evet Varaka arkadaşım ama hatırlarsanız bir video vardı trafik kazaları ile ilgili, korku filimi gibiydi ama çocuklar seyredemez diye yayınlamayalım demediler ve o reklam ödül aldı, ayrıca çocukların bakması çokda önemli değil bu afişin muhattabı 18 yaş üstü araba sürmek için ehliyeti olan biz yetişkinleriz.

VE BİTMEDİ DEVAMI GELECEK :)
 
Yukarı Alt