Baskıda devrım rıcoh kafa

Kayıt
11 Haziran 2012
Mesaj
6
Tepki
0
Degerli arkadaslar size yeni bir baski teknolojisi olan ricoh baski kafasindan bahsedecegim;

Ricoh baski teknolojisi alman ve amerikan isbirligi ile gelistirilmis olup yonetim hakki japonlardadir.
Konica minolta markasina muadil ve rakip olacak bir sekilde piyasaya suruldu.Ricoh baski kafasi degradeli baski yapan bir kafa olup pizollerin tikanmasi durumunda baski kalitesi cok dusmemektedir.Ricoh baski markasi suan pahali bir teknoloji olmasina ragmen suan myjet dijital baski makinalarini ureten firma tarafindan kullanildi.Bu teknoloji daha yeni ama bilgi almak ve videolarini izlemek isterseniz yardimci olabilirim.Matis grup.

Ricoh kafa ile basilabilecek meteryaller diger baski yapan dijital baski makinalarinin aynisi olup tekrar etmekte fayda var. Vinil baski,folyo baski,vinil,folyo.dijital baski.en ucuz dijital baski,one way vision,tabela,led tabela,led tabela,cephe giydirme,kutu harf,arac giydirme ve bu urunler ile ilgili direkt veya dolayli isler cikartabilirsiniz bu makinayla.
 
Kayıt
5 Mayıs 2013
Mesaj
6
Tepki
0
fiyatları daha cazip diye biliyorum hızları yavaş biraz eski xaar sistemleri andırıyor youtub da temizleme görüntüleri baskı örnekleri olacak çoklu kafa sistemiyle çalışacaklar.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.974
Tepki
1.621
Böyle bir başlık için açıklamalar fazlasıyla eksik olmuş. Bu kafa sistemi ne tür boya (Solvent, ecosolvent, UV vs.) kullanır, boyalar kaç pl dir. Kafalarda kaç nozzle vardır, saatteki baskı hızı nedir, fiyatı nedir? Bu bilgiler olmadan pek açıklayıcı olduğunu düşünmüyorum ...
 
Yukarı Alt