Bayan Ayakkabıcı için Kartvizit

Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
değişik bir çalışma olmuş ama Yazı fontundan dolayı yazılar okunmuyor, adreslerin başındaki iki noktalara anlam veremedim, ayakkabıdan ziyade bayan çorabını andırıyor sanki.
Kartvizitleri biraz daha karıştırırsan iyi olur bana göre.
iyi çalışmalar
 
Kayıt
4 Mart 2008
Mesaj
20
Tepki
1
Bence ayakkabıdan çok kadının bacağı ilgi çekiyor kartvizitte.Bilek izasından aşağısı kullanılsaydı daha iyi olurdu.Ve yazı karakterinde yapılan değişiklikle farklı ve değişik bir çalışma olurdu.kolay gelsin
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Aykut Bey Merhaba;

Kartvizitte kullandığınız görseli ve adres yazı karakterlerini değiştirmenizi tavsiye ederim. Kartvizitide yatay olarak çalışınız. Görseli kartın bir yanına koyunuz. Yazılarıda diğer yanına. Böylece yazıların okunurluğu artmış olacaktır.

Saygılar.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
aykut bey farklı bi tasarım yapmışsınız ama ayyakkabıdan çok ayak ve çorap ilgi çekiyor ayakkabıyı daha çok ön plana çıkartan resimler kullanbilirisniz http://www.sxc.hu burdan kaliteli resimler bulabilirsiniz (önce üyelik istiyor)

emeğinize sağlık kolay gelsin
 

jiyanlice

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2008
Mesaj
5
Tepki
0
Mrb kötü bir resmi kullanmasının yanı sıra ayaktaki dekube sorunu çok göze çarpıyor ve cümle başlarına konulan iki noktaya doğrusu bende anlam veremedim.kolay gelsin
 
Yukarı Alt