Bende geldim, hoş geldim mi :)

skocak

Üye
Kayıt
5 Haziran 2008
Mesaj
12
Tepki
0
Merhaba Burak Bey;
Öncelikle teşekkürler. Ben sizin açıklamanızdan sonra kuralları tekrar okudum ve bir an için "kurallar mı değişti" diye düşündüm. Benim okuduğum kurallarda 6. madde aynen şöyle:
"06-) Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarda istenmeyen ve gereksiz mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır."
Sorun olan yazının değiştirilmiş olması ya da forum kurallarına uymadığım için uyarılmış olmam değil; sadece "hoşgeldiniz. ama önce öğrenmeniz gereken forum kuralları değil mi?" gibi bir karşılama beklemediğim için yaşamış olduğum şaşkınlık. Tabii ki insanlar birbirlerini uyarmalılar; fakat bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum ve bende konuyla ilgili düşüncemi paylaşmak istedim.
Kurallar koyulmuştur ve o ortamın kurallarına uymak istemeyen kişiler kendilerine uyacak kuralların olduğu (ya da kuralların olmadığı) siteleri tercih etmekte özgürdürler. Ben kuralları okudum ve gözümden kaçmış noktalar olabilir.
Bence bir cümle kuruluyorsa "ama" kelimesinden önce söylenenler anlamını biraz yitiriyor ve Emine arkadaşımızın yapmış olduğu yorum da bana öyle bir izlenim yarattı.
Herkese düşüncelerinden ve yorumlarından dolayı teşekkürler
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
konunun fazla uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum.
forum kurallarını hatırlatmak ve forumdan azami derece üyelerimizin faydalanmasını sağlamak görevlerimiz arasındadır.
şahsınıza karşı kırıcı olmak niyetinde değiliz. böyle düşündünüz yada hissetmişseniz özür dileriz.

buradaki maksadımız ve amacımız bilgi ve belgelerimizin paylaşımı üzerinedir.
saygılarımla...
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
aramıza hoşgeldiniz sitemiz bilgi paylaşım sitesidir tartışma platformu değildir konuyu daha fazla uzatmaya lüzüum yoktur büyük harflerle ve renkli yazmak yasaktır iyi forumlar iyi eğlenceler
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
@skocak


size hatırlatmayı yukarıdaki yazdıklarınızdan dolayı yaptım. Bir hatam varsa düzeltin. emine hanımın dediği gibi uzatılmaması gereken bir konu bu.

tekrar hoşgeldiniz. iyi forumlar.
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Hoş geldim arkadaşım. Yanlış anlama her yeni gelen üyeden Forum kurallarını okumalar rica edilir. Sonucu formun seviyeli ve kurallarına uygun olarak yürümesi. Teşekkür ederim.
 
Kayıt
23 Kasım 2007
Mesaj
296
Tepki
59
yok ya sız emıne hanıma bakmayım aslında cok ıyı biridir benım hatalarımı en cok duzeltendır kendısıene burdandan tesekkur edıyorum bunu sadece sıze degıl herkese soyluyor umarım bu tatsız tartısma samımı olarak bıterde sızlerde bırbırınızle tanısarak paylasımımızı devam etmıs oluruz ıkınıızde once el sıkısmaya davet edıyorum saygılar ceddindedeniz bidaha olmasın haa:D
 

skocak

Üye
Kayıt
5 Haziran 2008
Mesaj
12
Tepki
0
Bu anlamsız tartışmaya neden olduğum için afedersiniz; yorumlarınızdan dolayı teşekkürler :)
 
Kayıt
23 Kasım 2007
Mesaj
296
Tepki
59
eminim emine hanımda aynı sekılde dusnuyordur:) sızı kırmak ıstemedıgınden adım gıbı de mınım:D
 
Yukarı Alt